Aniston

Dolce & Gabbana: Sicilian Baroque

Ny solbrillekollektion, der nok skal vække opsigt.

Vi danskere er kendt for altid at gå i sort og for at være lidt kedeligt og praktisk klædt. Og når man går en tur gennem Strøget på en helt almindelig torsdag eftermiddag, er 95 % da også klædt 100 pct. i sort (evt. med et lille pift af grå.)

Her kunne vi danskere godt lære noget af eksempelvis italiernerne, som forstår at bruger farver og detaljer som blikfang.

Og blandt de italienske designere, der giver den maks gas på det punkt, finder vi bl.a. Dolce & Gabbana.

Netop dette designhus står da nu også bag en meget iøjenfaldende brille- og solbrillekollektion, som nok skal vække opsigt - og som faktisk er cool på alle måder.

Kollektionen hedder Sicilian Baroque og er ultra-feminin, iøjenfaldende, romantisk og helt igennem cool - omend der går en smule Elton John i en enkelt af modellerne.

Se eksempler fra Sicilian Baroque brillekollektionen nedenfor.


Sicilian Baroque kan købes eksklusivt hos Dolce & Gabbana og i udvalgte forretninger fra oktober 2012.
 
ANNONCE
Den klassiske solbrillemodel i Sicilian Barogue-serien henter inspiration fra 50’erne og er pyntet med forgyldte roser og blade på fronten og langs stellet. Modellen fås i farverne sort, grå, brun, grøn og karamel. Vejl. udsalgspris: 2975 kr.  - Dolce & Gabbana: Sicilian Baroque Den klassiske solbrillemodel i Sicilian Barogue-serien henter inspiration fra 50’erne og er pyntet med forgyldte roser og blade på fronten og langs stellet. Modellen fås i farverne sort, grå, brun, grøn og karamel. Vejl. udsalgspris: 2975 kr.
Kollektionens mest luksuriøse model er 50’er inspireret og afspejler en ægte barokstil. Brillen er i sig selv et overdådigt smykke og minder mest af alt om et diadem. Brillen forhandles ikke i Danmark men i udvalgte Dolce & Gabbana butikker verden over. - Dolce & Gabbana: Sicilian Baroque Kollektionens mest luksuriøse model er 50’er inspireret og afspejler en ægte barokstil. Brillen er i sig selv et overdådigt smykke og minder mest af alt om et diadem. Brillen forhandles ikke i Danmark men i udvalgte Dolce & Gabbana butikker verden over.
Jeg ku' godt drømme om denne enkle brille med en lille gylden udsmykning på siden. Fås i farverne sort, ishvid, rød, rød og karamel. Vejl. udsalgspris: 2860 kr. - Dolce & Gabbana: Sicilian Baroque Jeg ku' godt drømme om denne enkle brille med en lille gylden udsmykning på siden. Fås i farverne sort, ishvid, rød, rød og karamel. Vejl. udsalgspris: 2860 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce