Aniston

Doh!

Sådan går det, når mennesker ikke tænker

Vi har alle set små klip med folk, der dummer sig, altså "falde-på-halen-komik"; og alle synes det er god underholdning. Men af og til sker det, at folk rundt om i verden slår hjernen helt fra og dummer sig så meget, at det direkte er pinligt. Her er et par små historier...
ANNONCE
Doh!
Mænd og deres kønsdele

En romansk mand i England kunne ikke sove på grund af en larmende kylling. Han var blevet så træt af den, at han, bevæbnet med en økse, gik på jagt efter den, så den kunne blive halshugget. Han fandt den, men i en blandingen af et styk nøgen mand og et styk kylling med fjer forvekslede han sin penis med kyllingens hals og huggede sin penis af i stedet; hvorefter han gav det afhuggede organ til sin hund.

Da han skulle forklare, hvorfor han havde givet hunden den, sagde han lettere gnaven: "What could I do with a piece of penis?"

En farlig cocktail

En tysk mand havde fået et insektproblem i sit kontor i sin lejlighed. Klog som han nu var, så købte han insektgift, men af en eller anden ukendt grund, så kunne han ikke nøjes med en dåse.

Han lukkede vinduet og døren, og derefter tømte han adskillige dåser insektgift i rummet. Da det var gjort, satte han sig foran sin computer og tændte den.

Gnisten fra computeren antændte insektgiften i rummet, og den tyske mand blev blæst ud af vinduet og fløj næsten 100 meter. Så vidt vides, så overlevede manden, men han er færdig med insektgift og computere!

Lad være med at tage billeder

Man kan ikke andet end at holde af engelske Lee Hosken. Da han stjal en Vauxhall Astra (en bil!), fik han sin kæreste til at tage billeder af ham i aktion. Derefter smadrede han bilen og skyndte sig væk til fods. Han glemte bare at tage kameraet med...

Kvinder og biler

I 2004 kørte den 17-årige Lauren Miller fra Jersey, USA, ud over en 30 meter høj klippeskrænt. Bilen rullede rundt tre gang, hvorefter den landede på hjulene på nogle sten. Det var kun få timer efter Lauren Miller havde bestået sin køreprøve, og hun ville stolt vise sine veninder, at hun nu kunne køre bil!

Da de fire piger var blevet reddet, ringede Lauren til sin far og sagde: "Please don't shout at me." Mon ikke han gjorde det alligevel?!

Whisky kurerer ikke alt

Boonreung Bauchan blev i 1998 indehaveren af en verdens rekord. Han tilbragte syv dage i en indhegning med slanger. Men sidste år havde han et lille uheld med en ny mamba-slange, som han havde fjernet fra en thailandsk jungle. Han blev bidt af den under et af hans shows. Han gik ud fra, at lidt urtemedicin og et whisky shot ville kurere det, så han fortsatte med at optræde. Han døde fem minutter efter på scenen.

Frihedsgudinden

Den franske stuntmand, Terry Do, havde i længere tid drømt om at lande på toppen af Frihedsgudindens fakkel. Desværre var det kun hans faldskærm, der landede på toppen. Terry måtte hænge i sin faldskærm i 40 minutter, før politiet fik ham ned og fik ham arresteret.

Hvorfor er der bare nogen folk, der ikke kan tænke? Det burde forbydes at være så dum!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce