Aniston

DM i Makeup 2008

En dagbog under DM i Makeup 2008

En dag i makeuppens tegn.Temaet var Shine like a star, naturligt, skinnende og luftigt. Jeg havde hele familien og en enkelt model på slæb, da jeg nærmede mig SAS hotellet i KBH. Sommerfuglene baskede i maven, og min model var frisk og frejdig, på trods af at vækkeuret havde ringet tidligt, og vi havde kørt de mange kilometer for at nå til KBH i tide. 
ANNONCE
DM i Makeup 2008
Da vi kom ind på hotellet, fik vi udleveret vip-cards, og så var det ellers igennem en labyrint af et skønhedsmekka, inden vi til sidst fandt det nummer og den plads, der var tildelt min model og mig. Jeg fik klasket et ottetal på ryggen og så var det ellers om at komme i gang.
Modellerne skulle gøres klar backstage, hvor vi havde cirka en kvadratmeter per deltager. Der var trang plads, og hårsprayen fik lungerne til at sukke. Men hjertet hamrede, og vi var alle klar på at yde det bedste, vi havde lært.

Vi have en time til at få modellens hår sat, få hende i tøjet og rettet alt til. Men selvfølgelig skete det, jeg havde frygtet... Nylonstrømperne løb!

Vi måtte så fremskaffe det bedste, vi kunne finde, hvilket var noget ekstra materiale til kunstige negle, jeg havde taget med, hvis min model skulle flække en negl under showet.

Så vi fik smurt et godt tykt lag gele på strømpebukserne, der hvor de løb, og jeg sprayede derefter aktivator på. Dette bevirkede, at gele'en stivnede og blev til hårdt plastik på benet, og det virkede. Nu var det tid til, at foundationen skulle lægges. Vi havde en halv time til dette på scenen, inden selve showet begyndte.
ANNONCE
DM i Makeup 2008
Derefter skulle vi i gang med det, der virkelig gjaldt. Vi sminkede i en halv time på scenen med bævrende arme og rystende hænder. Jeg havde brækket min ene finger to dage før showet, så det var med besvær, at jeg fik lagt makeuppen som den skulle være.

Dommens time var kommet
Så var det sanhedens stund. De tre dommere, der blandt andet indbefattede Søren Hedegaard og Anne Staunsager, skulle bedømme vores præstationer.

Vi stod på scenen og kunne se dommerne række skilte med point op i vejret - i bedste "Vild med dans"-stil. Pointene ville være fra et til fem. Folk klappede, og jeg kunne intet se, da jeg var kommet langt om i rækken af makeupartister og modeller, så spændingen var stor, da de råbte "nr 8". Folk klappede, så helt dårlige point kunne jeg vel ikke have fået.

Min kæreste sad spændt oppe blandt publikum og fulgte med, og han kunne hurtig se, hvad min præstation førte til. Backstage kom familien om for at sige, hvordan de syntes, det var gået. Min kæreste havde talt pointene sammen og kunne meddele, at jeg stod til en tredjeplads ud af 13 deltagere. Fedt!
ANNONCE
DM i Makeup 2008
Vi kom igen ud på scenen og fik diplomer, gaver, pokaler og blomster, og selvom jeg godt vidste, at jeg stod til en tredjeplads, var jeg spændt på, om det nu også var mit navn, der blev råbt op.

Dagen var gået godt, men den havde være lang og hård. Vi fik pakket sammen og fik min models strømper afmonteret efter den meget standhaftige neglelim, og så gik turen hjem til Odense igen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce