Aniston

DM i luftguitar anno 2011

Slip din indre Rockmamma løs!

DM i luftguitar anno 2011
Idéfabrikken har åbnet for tilmelding til dette års DM i luftguitar, nu har du chancen for at være med. Slip din indre rock-mamma løs og gå på scenen, eller fyr den af med hundredvis af andre rockfans, til de bedste klassikere gennem tiden.
 
Målgruppen er bred. Sidste år tiltrak arrangementet 500 tilskuere, og fik mediedækning af bl.a. The Voice, Politikken, MetroExpress samt alle lokale medier. Hvilket er ret imponerende taget i betragtning af det første officielle DM blev afholdt i 2010.
 
Siden 1996 har verdensmesterskabet i luftguitar hvert år været afholdt i Finland. Deltagerne kommer fra hele verden, og begivenheden vokser sig hvert år større, og har med bl.a. MTV's store fokus for alvor fanget mediernes opmærksomhed. Vinderen af DM i Luftguitar sikrer sig direkte adgang til Finland, samt 5000kr  i lommepenge.
 
I år er Susan K konferencier, og der bliver lovet vilde overraskelser når et af  årets mest geniale og specielle arrangementer bliver skudt igang.

DM i luftguitar finder sted lørdag d. 1/10-2011 i Vejle, og traditionen tro er konkurrencen som sådan simpel. Man vælger en sang, går på scenen, leverer et klasse luftguitar show. Herefter bliver man  bedømt udfra sin performance, og ens evne til at få publikum med på beatet.
 
For dem der har en indre rock-mamma i maven, er der stadig åben for deltagertilmeldingen.
 
Billetterne sælges i Fona og på billetlugen til den nette sum af 120,-

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt