Aniston

dk3

Ingen designer i verden kan konkurrere med den skønhed, naturen har skabt...

Grundfilosofien bag det nye danske møbelfirma, dk3, er at sætte træets naturlige æstetiske kvaliteter i fokus.

ANNONCE
dk3
Den nye danske designvirksomhed dk3 har som målsætning, at hvert af deres møbler skal fremstå som et unikum med de knaster, splinter og strukturspil, som naturen har givet det træ, virksomheden bruger.

dk 3 kalder derfor deres møbler for "naturlige kunstværker".

Designet er desuden enkelt og funktionelt, og på den måde udgør møblerne en kontrast til det udtryksfulde træ.

Gammeldaws håndværk
Alle møblerne er designet af enten dk3's eget designteam eller arkitekt Rainer Bachschmid fra Schweiz, og de produceres i Danmark.

Træet pudses og overfladebehandles i hånden på gammeldaws snedkermanér, og det sker med enten olie, mat lak, sæbe eller hvidolie.

I det hele taget arbejder dk3 ud fra filosofien om at udvise respekt for miljøet og har derfor også et meget lavt træspild.

Alt træet i møblerne er desuden massivt og FSC-certificeret, mens beslagene og udtrækkene specialfremstilles i Schweiz.
ANNONCE
dk3
Borde, som du ønsker dem
På nuværende tidspunkt har dk3 produceret borde, stole, skænke og skamler, og bordene tilbydes i flere træsorter som eksempelvis Douglas Planker, der er kendt fra eksempelvis Dinesen gulve.

Alle bordene fås desuden i specialmål efter ønske.  

dk3 har showroom i Vejle og drives i et samarbejde med de to sydfynske møbelsnedkerier - Bernstoffsminde og Johs. Kristoffersen & Co. dk3 indehaves af Jacob Plejdrup, der har solgt møbler i udlandet siden 1993 og nu ønsker at give nye impulser til dansk møbeldesign og boligindretning.   dk3 står dels for det danske landekendetegn - dels for træ - og dels for de tre værdier lidenskab (design), respekt (miljø og medmennesker) og autentisme (reel kvalitet til en reel pris).
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce