Aniston

DIY: Sådan laver du din egen neglelak

Du behøver ikke længere købe en neglelak, du kun vil bruge én gang. Lav alternativet selv!

Ugens tip: Du har kun brug for én ”dyr” overlak! Alle dine andre neglelakker kan du spare på!

Topcoat

Forskellen på en god og en dårlig neglelak er, at den gode holder i længere tid på dine negle og muligvis, at den skinner lidt mere.

For mig at se er de to ting noget, man sagtens kan skabe selv og slet ikke behøver at betale i dyre domme for. Det eneste, du skal spendere lidt ekstra på, hvis du er til DIY-neglelak, er en overlak – også kaldet en ”topcoat”.

En topcoat er en gennemsigtig lak, som du kan pensle over din neglelak, og som vil få lakken til at skinne lidt mere og holde i længere tid.

Jeg bruger selv Max Factors fra deres serie ”Nailfinity”. Den koster knap 70 kroner for 10 ml. og får neglelakken til at holde i minimum fem dage HELT uden at krakelere.

Når du først har sådan en, kan du nøjes med at købe de billige neglelakker og bare smække et topcoat oveni, og så er du ready to go!
ANNONCE
DIY: Sådan laver du din egen neglelak

Gør-det-selv neglelak
Præcis som med læbestifter får jeg ALDRIG brugt en hel neglelak. Især hvis det er en neglelak, jeg køber til en bestemt kjole eller en bestemt event.

Efter det bliver den ofte smidt ned i skuffen, hvor den aldrig får lov at se dagens lys igen, hvilket er spild af penge.

For at undgå den slags og lave din egen neglelak skal du købe følgende:
-          En billig gennemsigtig neglelak
-          En lille malerpensel (evt. fra Tiger eller Søstrene Grene til omkring 10 kroner)
-          En øjenskygge/pudder/blush i en farve, du kan lide

Sådan laver du din egen neglelak
1) Skrab/hæld en anelse af din øjenskygge/pudder/blush. Jeg brugte bagenden af en metalneglefil.
2) Hæld pulveret ud på et stykke papir.
3) Dryp lidt gennemsigtig neglelak henover. Jo mere neglelak, des mere gennemsigtig bliver farven. Og jo mere  øjenskygge/pudder/blush, des mere intensitet. Bland det så godt sammen med din malerpensel, som du også skal bruge til pensle det på neglene.
4) Husk, at det er nemmere at lave lidt for meget end at ramme den præcis samme farve to gange. Der var nok til tre negle i den klat. Vent til din lak er tør, giv den en omgang overlak, og så er du ready to go :-)

Husk at rense penslen, når du er færdig, evt. i neglelakfjerner, så den er ren til næste gang.
ANNONCE
DIY-neglelak i fire enkle trin. - DIY: Sådan laver du din egen neglelak DIY-neglelak i fire enkle trin.
Del

Seneste nyt