Aniston

Dit ABC til hotelovernatninger

Hotels.com's guide til de smarte, sjove og forunderlige tendenser inden for hotelverdenen.

Spa og jacuzzi er heller aldrig dårlige søgeord, når man leder efter hotellet ... - Dit ABC til hotelovernatninger Spa og jacuzzi er heller aldrig dårlige søgeord, når man leder efter hotellet ...

Når man sidder på eksempelvis Hotels.com og vil booke sit hotel til forårets lille get-away eller til sommerens storbyferie, kan det være lidt af en jungle at finde ud af, hvad de forskellige hoteller egentlig tilbyder.

Specielt i udlandet er der nemlig en del hoteller, som på den ene eller anden måde er anderledes end det, man ellers finder på et hotel.

Vil du gerne have de bedste forudsætninger for at booke det helt rette ophold, handler det derfor om at kende de nye og smarte ord og tendenser inden for hotelbranchen. 

Hoteleksperten Hotels.com har lavet en lille, overskuelig guide:

Trendy hotel
På et såkaldt trendy hotel vil du kunne opleve værelser og faciliteter, der på den ene eller anden måde er forud for deres tid ift. design og de nyeste tendenser inden for madlavning og fritid.

Room Mate Valentina
 
er det perfekte eksempel på et trendy hotel med funky interiør og smarte faciliteter.

Øko-hotel
Disse hoteller er ekstraordinært interesserede i at passe godt på miljøet, at reducere forbruget af energi og undgå de miljømæssige konsekvenser, som det kan have at drive hotel.

På det miljøvenlige hotel Gayana Eco Resort i Malaysia kan du både passe på miljøet OG nyde en spektakulær udsigt ud over havet samt naturligvis spa-oplevelser.
 
Kapsel-hotel
Et kapsel-hotel er en yderst økonomisk og praktisk japansk overnatningsform, hvor hotellet er indrettet med masser af smalle 2x2 meters rum.

Kapsel-hoteller er ret specielle og derfor også en hel turistattraktion i sig selv. Et eksempel herpå er Shinjuku Kuyakushomae Caosule Hotel i Tokyo, hvor privatliv vist ikke just er i højsæde ...
 
Boutique-hotel
De blomstrer op i store dele af verden. Men hvad betyder det?

Boutique-hoteller er egentlig bare eksklusive og minimalistiske hoteller, som tilbyder uovertruffen service og luksuriøst design.

Muse Hotel – A Kimpton Hotel er et 4-stjernet deluxe boutique-hotel midt i centrum af New York, hvor man både kan nyde storby og luksuriøse rammer på en og samme gang.
 
Is-hotel
Et hotel lavet af is - ja, det siger næsten sig selv.

Der kan dog også være sne involveret, og så er temperaturen altid omkring 4-6 grader - uanset temperaturen uden for.

Is-hoteller er kun at finde i de koldeste egne af verden. Således bl.a. det smukke Ice Hotel i Sverige. 
 
Budget-hotel
Buget-hoteller er, som navnet antyder, billige hoteller.

Mange af disse er særligt indrettet efter de yngre rejsende, som rejser på budget, og som måske ikek stiller så vilde krav til deres overnatning.

Generator hostel Berlin
er blandt de steder i verden, hvor du kan sove for en slik - og hvor det faktisk næsten er billigere at sove end at ligge i sin egen seng.

Techno-hotel
Techno-hoteller handler ikke om at høre høj, basfyldt musik døgnet rundt. Techno-hoteller er i stedet indrettet med den nyeste teknologi, internet og en masse andre former for gadgets, som du, som vaskeægte tech-nørd, ikke kan undvære på din ferie.

Nine Zero Hotel i Boston kan du eksempelvis kun komme ind via en scanner, som aflæser dit øje.

Flydende hotel
Et flydende hotel er den gyldne middelvej mellem en båd og en bygning.

The Floating Hotel
 
i Indien ligner lidt en båd og lidt et hotel, men faktum er, at det altså er et flydende hotel, hvor det hele er indrettet lidt maritimt.  
 

God (tema-)ferie :)
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt