Aniston

Disse negletrends skal du holde øje med

Dette indhold er sponsoreret

Negle er blevet et vigtigt skønhedsstatement, og derfor er negletrends blevet en stor del af modebilledet. Der findes mange måder, hvorpå man kan udtrykke sig selv gennem sine negle, og det kan være lidt overvældende at finde ud af, hvilken trend man skal følge. Derfor får du her de største tendenser, når det kommer til negletrends i 2023.

Babyboomer negle

Måske har du allerede hørt om babyboomer negle, som er en populær trend, der har vundet stor popularitet de seneste år. Trenden går ud på at lave et design med to farver, som typisk er hvid og rosa eller hvid og lyserød. Dette skaber et feminint look, som mange ønsker at opnå.

Metalliske negle

Metalliske negle er et populært valg, når det kommer til at skabe et unikt, moderne og festligt look. Du kan derfor med fordel male dine negle i sølv, kobber eller måske guld, hvis du ønsker negle, der emmer af stil og luksus. Det vil især se godt ud, hvis du skaber en kontrast gennem et mere minimalistisk outfit, der for alvor vil få dine negle til at komme til deres fulde ret.

Fransk manicure

En fransk manicure er en klassisk og tidløs trend, som har været populær i mange år. Det er en meget simpel stil, der består af et hvidt strejf på neglebåndet, som skaber et rent og elegant look. Denne stil kan bruges til alle lejligheder, da den hverken er overdrevet eller kedelig.

For at opnå det perfekte resultat med en fransk manicure skal du først file dine negle til den ønskede form og længde. Derefter skal du anvende en underlak for at beskytte dine negle mod misfarvninger fra lakken. Når basen er tør, kan du begynde at male dine negle med den hvide farve på neglebåndet af hver negl, typisk starter man med tommelfingeren og arbejder sig derefter ud mod de andre fingre. Når det hvide lag er helt tørt, kan du anvende et tyndt lag klar lak over hele overfladen af ??neglen for at give det endelige finish.

Hvis du har lyst til at eksperimentere med denne tendens, kan du med fordel male dine neglebånd i en anden farve en hvid, det kunne for eksempel være sort eller rød.

Hvis du er på udkig efter et helt nyt look til dine negle, kan du med fordel finde inspiration blandt tidens største negletendenser, som du altid kan videreudvikle, hvis du har lyst til at eksperimentere lidt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce