Aniston

Din guide til at få god belysning i hjemmet

Belysning er vigtigt, både indenfor og udenfor. Med den rette belysning bliver alting nemmere. Men der findes mange forskellige slags belysning, og det kan være forskelligt, hvad der passer til din bolig. I et moderne hjem, kan det være en fordel med indbygningsspots, som er monteret i loftet eller på væggen. Det giver en elegant finish til ethvert loft og skaber et roligt udseende. Spots i loftet giver en god og jævn belysning i rummet. Hvis du vælger LED spots får du mange fordele, idet de forbruger mindre energi og holder meget længere.

Find spots i et bredt sortiment 

LED indbygningsspots kommer i et bredt udvalg i forskellige farver og designs. Du kan vælge mellem hvide, sølvfarvede, antracitfarvede og sorte indbygningsspots. Se mere her https://www.lyskilderdirekte.dk/led-indbygningsspots. Du kan finde spots med et rundt eller firkantet design, og det er også muligt at købe vipbar indbygningsspot. Fordelen ved at vælge indbygningsspots er, at det er en belysningskilde, som næsten er usynlig i hjemmet. Kombiner indbygningsspots med en pendellampe, det skaber en god stemning og lys, som kan være godt i de mørke vinterperioder. Indbygningsspots er også gode, hvis du gerne vil have en jævn belysning og ikke bare belysning på et specifikt sted. 

Kontrol over lysstyrken med dæmpbare spots 

Du kan også finde dæmpbare indbyggede spots, det er dog vigtigt, at du køber en dæmpbar LED spotpære, hvis du har valgt et armatur uden pærer. Fordelen ved at vælge denne mulighed er, at du har kontrol over lysets intensitet. Herved har du mulighed for at øge lysstyrken, når du læser en bog, eller mindske den, når du ser tv. Derudover kan det også være rart med et dæmpet lys, når man har gæster, idet det giver en mere hyggelig stemning. Kombiner dæmpet spots med fyrfadslys på bordet, som skaber en rar atmosfære. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce