Aniston

Dima Bilan

Den nøgne sandhed om vinderen af Eurovisionen her...

Dima Bilan var den, som sammen med en stra
Eurovisionens Dima
Dima Bilan
Russerne har længe haft næsen sat op efter at vinde, og da også flere gange været meget tæt på. Opskriften har blandt andet været at bruge internationalt kendte kunstnere, som de to tøser fra T.A.T.U., der repræsenterede dem i 2003 og sikrede dem en tredjeplads.

I 2006 repræsenterede Dima Rusland for første gang med den dystre popsang "Never Let You Go", men blev i sidste ende skubbet af banen af de finske heavy-rockere Lordi. I år forsøgte han sig så atter engang og vandt... Sikkert til stor glæde for Puskin... For første gang, førstepladsen i Europas største sangkonkurrence.

Hvem er han?

Vi har her på Aniston.dk reseached lidt omkring personen bag Dima og fundet ud af, at han ganske rigtigt er et stort sangnavn i Rusland. Han er uddannet på Gnesins Musikkonservatorie som klassisk vokalist. I 2002 debuterede den nu 27-årige sanger på en new-wawe festival, hvor han vandt fjerdepladsen.

Kort efter kom han i kontakt med den nu afdøde stormogul indenfor den rusisske musikindustrien, Jurij Aizensjpis, og udgav året efter i 2003 sit første album "Notjnoj Huuligan" på dansk "Nattens Hooligan", som blandt andet indeholdt en russisk version af Elvis-sangen Fever.

I 2004 udgav han sit andet album "Na beregu neba", og i 2005 forsøgte han for første gang at komme med i Eurovisionen med nummeret "Not that simple", hvor han fik en andenplads. Musikvideoen dertil er den til dato dyreste, som er produceret nogensinde i Rusland. 24 maj 2008 gik hans drøm så endelig i opfyldelse, hvor han vandt Eurovisionen med sangen "Believe".
ANNONCE
Dima Bilan
Den anden Dima
Men selvom Dima Bilan uden tvivl er en dygtig sanger, er det ikke alt hvad den flotte russer kan. Et hurtigt kig på Google afslører, at han også er mere end glad for at posere foran et kamera. Her på redaktionen fandt vi flere billeder af ham, og bestemt ikke alle var med tøj på. Hans egen hjemmeside, som blev lukket ned for kort tid siden, indeholdt et større fotogalleri. Nogle af billederne havde webadressen My-Guy.org tværs over sig.

Et hurtigt check afslører, at heller ikke denne side eksisterer længere. Om han er homoseksuel eller blot har poseret for sådanne sider skal lade være usagt. Hvad man blot kan konstatere er, at de sider, som har indeholdt de mere vovede billeder, alle bliver lukket ned en efter en. Åbenbart passer de ikke længere til hans nye image... Vi piger kan kun sige: "Sikke en skam"

HUSK AT CHEKKE GALLERIET FOR GUF
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce