Aniston

Dig og Mig

Gribende og meget stærk film

9 ud af 6 stjerner
"Dig og Mig" er en af de få film, der virkelig får klumpen i halsen til at vokse og få tårerne til at presse sig på. En film man bare må se.

Dig og Mig
"Dig og mig" handler om tre pigers uafhængige historier på tre forskellige tidspunkter i deres liv. Om deres spinkle og skæbnesvangre forhold til kærlighed, og om deres møde, da de står over for deres livs største udfordring.
 
Sara er elitesvømmer og bliver hårdt pacet af sin ambitiøse far. Men han svigter, da hun bliver frarøvet den eneste chance for at få det, hun ønsker sig mest i livet.
 
Mettes familie er religiøs, og hun føler, at de har accepteret hendes skæbne, selv om hun ikke selv har. Mette beslutter sig for at forlade sin familie, da de juleaften synger 'Det er guds ønske, at de ting, som sker, sker'.
 
Stephanie graver ustandselig kløften mellem dem, hun elsker, og sig selv større og større, fordi hun ikke kan tilgive sig selv for hendes eget store svigt. Oliver elsker Stephanie højere end nogen anden, men i angst for at miste, skubber hun ham brutalt fra sig, og da hun har brug for Oliver i sin skræmmende ensomhed, er det for sent.
 
De tre pigers skæbne bliver uløseligt bundet sammen i deres kamp for kærligheden og en skæbne, der er stærkere end livet.

Barsk virkelighed
"Dig og Mig" er årets danske film. Der på en gang både formår at oplyse om kræft samt fortælle hvor skræmmende det er at have det. De tre hovedrolleindehavere, Laura Christensen, Julie Ølgod og Neel Rønholt spiller rollerne ud over alt forventning og får det til at virke troværdigt.

Man kommer hele følelsesregistret igennem og flere gange kæmper man med at holde tårerne tilbage - det kan derfor også anbefales, at man ser filmen sammen med en god ven eller kæreste.

"Dig og Mig" er en film, der bare skal se, og selvom reklamerne lægger op til at det er en tøsefilm, så er det langt fra. Barsk, skræmmende og ikke mindst realistisk.

"Dig og Mig" har premiere fredag den 1. august 2008
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce