Aniston

Dido

Albummet Safe trip home, er også blevet til 11 unikke kortfilm.

Nye Dido-sange får forpremiere i kortfilm
Dido
Allerede nu kan Didos nye numre høres på nettet. For udgivelsen af 'Safe Trip Home' bliver markeret af 11 unikke kortfilm, der løbende bliver lagt ud på en specieldesignet hjemmeside. De cirkler alle om konceptet 'hjem' og indkapsler temaer som håb, kærlighed, dedikation og længsel hos mennesker rundt om i verden på steder som en losseplads i Rio, en taxa i Mumbai, en kyst i New Zealand, en thai-boksering, en portugisisk landsby ...
 
- Jeg ville gerne have, at hver sang fik sin egen film, der repræsenterede albummet som helhed. Jeg elsker at se, hvordan et andet menneske tolker en sang, som har en så specifik og personlig betydning for mig. Så det er et eksperiment, og jeg har virkelig nydt at se sangene blive vendt på hovedet af de smukke og følelsesmættede film, der er kommet ud af det, siger Dido.
 
Hun har spurgt forskellige instruktører i en række lande om at skabe en film ud fra, hvad 'hjem' betyder for dem - hver film med en af sangene fra 'Safe Trip Home' som inspiration og underlægning.
 
Eksempelvis brugte den anerkendte fotograf og filmskaber Marcos Prado 'Us 2 Little Gods' til at lave en nytolkning af sin prisvindende dokumentarfilm 'Estamira'. Filmen fortæller historien om en ældre kvinde, som har skabt et hjem på en lodseplads i Rio.
 
- Estamira er en ekstraordinær kvinde, som har boet og arbejdet i tyve år på lodsepladsen Jardin Gramacho. Jeg ville gerne vise det utrolige bånd af kærlighed, omsorg og venskab, som Estamira og hendes venner har på det hér sære sted kaldet 'hjem', forklarer Marcos.
 
Filmene og de nye Dido-sange kan ses og høres på www.safetriphome.com 'Safe Trip Home' udkommer mandag den 17. november.
ANNONCE
Del

Seneste nyt