Aniston

Dicks

Oh my God!

Man møder en sød fyr et eller andet tilfældigt sted i byen, man tager på et par dates, og så kommer tiden til den første omgang sex. Man får lynet bukserne ned og trukket boxershortsene af, og frem kommer... Verdens grimmeste pik!
Dicks
Det er et kendt faktum at fyre i flok ofte diskuterer og bedømmer den kvindelige krop, men vi piger skal nu heller ikke spille for hellige på det punkt. Når man sidder og hygger med veninderne en tilfældig aften, så sker det da nu og da, at ekskærestens fortrin (eller mangel på samme) lige bliver diskuteret med alle tøserne. Og stakkels den fyr, som ikke helt har levet op til ens forventninger.

Under sådan en sludder får den ikke for lidt, og det er ofte der, at lidet heldige øgenavne bliver tildelt fyrene blandt andet på baggrund af deres mandlige kønsdele. Således er jeg blandt andet blevet præsenteret for historier om "Champignonen" (fyren med den helt overdrevet champignon-formet penis) og "Knækpølsen" (fyren med den underligt forvredne og knækkede penis).

Der bliver grinet og lavet bræk-lyde, og generelt har man det ret morsomt på de stakkels mænds bekostning. Men man ved jo godt, at de egentlig ikke kan gøre for det, lige så vel som vi kvinder ikke kan gøre for, hvis vi har skæve bryster eller lignende. Men det er altså lidt nitten at møde en dejlig fyr og så opdage, at han har en penis, som man bare slet ikke kan forholde sig til seksuelt.

Er man forelsket i fyren, så ser man jo nok igennem fingrene med den slags, med mindre den da ligner et trafikuheld. Men der er nu ikke noget så godt som at finde udstyret i orden, når man første gang hiver boxershortsene af fyren.

Ja, kvinder er også overfladiske, hvad udseendet angår - ingen grund til at spille hellige. Og efterhånden som det bliver mere og mere okay at betragte kvinder som selvstændige seksuelle væsner, så vil kravene naturligvis blive mere synlige og måske også større.

Det er grumt, men hvis man ikke lige er i skyerne af ren forelskelse, så kan sådan en vanskabt satan altså godt være dråben, der får bærret til at flyde over. Sex er jo en ret vigtig ting i et forhold, så det er vigtig, at man kan tænde på hinandens udseende, og ikke er ved at kvæles i et grineanfald, når man glor på hans nedre regioner.

Ej, nu er jeg selvfølgelig lidt grov i min beskrivelse af det her emne - ingen har jo den perfekte krop. Små "særheder" bliver selvfølgelig overset, lige så vel som man håber, det samme gælder den modsatte vej. Vi har vel alle noget ved vores krop, som man ikke just er lykkelig for - for eksempel et grimt ar, en lidt for stor røv eller for små/store bryster.

Til sidst er der vel kun tilbage at indrømme, at vi kvinder nogle gange er nogle kællinger, når vi mødes i samlet flok og sladrer løs. Lige så vel som mænd er.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce