Aniston

Dette vil ændre dine tanker omkring dating

Vend dine tanker rundt. Du ER god nok!

Dette vil ændre dine tanker omkring dating

Denne artikel er til dig, der er single og træt af det stressende dating liv. Til dig der er træt af de uendelige skeptiske tanker inden du skal på date. Til dig der er træt af dine overbevisninger, der slører dit sind og allerede har sat spor i dig inden, du overhovedet har mødt din date.

Til dig der er med i den store gruppe af singler, gruppen med de skjulte behov, længsler og drømme.

For fakta er, at det vi tænker, er det vi udstråler, og husk det tager et split sekund at blive forelsket, derfor vil du gerne "make that first impression last".

ANNONCE

Er din date god nok til dig?

Når du skal på date næste gang så slip tankerne om du er lækker nok, klog nok, tynd nok og om din date vil kunne lide dig. Tænk hellere på hvor helt fantastisk du er og tænk i stedet på, hvorvidt du ville finde din date tiltrækkende nok til dig?

  • I stedet for at tænke på, hvordan du skal imponere din date, kunne du tænke på, hvordan han skal imponere og få fat på dig?
  • I stedet for at sidde samme med din date og tænke på, hvad du skal sige til ham for, at han skal kunne lide dig, og synes du er sexet og sjov, kunne du jo tænke på, hvad han skal sige og gøre for, at du skal kunne lide ham, og synes han er sexet og sjov?
  • I stedet for at være ved at rive håret ud på dig selv, fordi din date endnu ikke har ringet eller på anden måde vist interesse, kunne du jo tage på en ny date eller finde på noget helt andet spændende med dine veninder.
  • I stedet for at bekymre dig om du er høj nok, lækker nok eller tynd nok til din date, kunne du jo tænke på, om han måske bliver for overfladisk til at kunne se og mærke dine fantastiske kvaliteter som menneske.
  • I stedet for at bruge masser af tid, penge og kræfter på at komme op med den helt perfekte date idé, kunne du jo beslutte, at en som dig ikke behøver sætte den helt perfekte date op, netop fordi du jo er helt fantastisk, som den du er.
  • I stedet for at lede efter en samtale eller et emne som din date gerne vil tale om, kunne du jo finde et emne, som du er passioneret for. Når vi mennesker taler om emner, vi er passioneret for, lyser vi op og bliver den smukke version af os selv.
  • I stedet for at føle dig usikker på, hvor sexet, du er i sengen, kunne du jo sidde og tænke på, hvor maskulin, han egentlig er i sengen og samtidig sætte på, hvor veludrustet han er?
  • I stedet for, at du søger efter din dates accept af dig som menneske kunne du sidde i dit stille sind og beslutte dig for, om du har lyst til at give din date accept af ham som menneske. Du kunne sidde og mærke efter, hvilke følelser han sætter i gang hos dig. Læg mærke til hvilke værdier han har i livet, og om I drømmer om det samme, og om du kunne se dig sammen med ham om 5 år?
  • I stedet for at blive såret og oprevet over, at din date måske ikke vil se dig igen, kunne du beslutte, at du faktisk heller ikke har lyst til at være sammen med ham, netop fordi han har nogle andre værdier end dig!
ANNONCE

Fake it till you make it girl!
Jeg ved at ovenstående artikel kan lyde selvfedt og egoistisk, men det er faktisk en helt fantastisk måde at tricke dit sind, tanker og overbevisninger og de energier du sender ud, når du skal på en date.

Når du formår at tricke dine tanker til, at du er en helt fantastisk person vil omverdenen tænke det samme, som du gør om dig selv.
Når du skal på date med en, du selv synes er fantastisk, vil han kunne mærke at energien er ulige, hvis du tænker negativt om dig selv, fordi du er "bange" for ikke at kunne matche ham. Hvis du ikke føler dig god nok til ham kan det mærkes, ses og høres og hans tiltrækning til dig vil være mindre. Hvis han først får den opfattelse, at han er "over" dig er enormt svært for ham at få respekt for dig og føle sig tiltrukket, stimuleret og tricket som mand.

Det handler om at vise og udstråle dit sande potentiale og selvværd. Hvis dit selvværd ikke er helt, som det skal være så "fake it till you make it". Det er nemmere sagt end gjort, men hvad ville der egentlig ske, hvis du testede ovenstående på din næste date? Jeg lover dig, hvis du formår at vende dine tanker rundt, vil du få en helt anden udstråling og derved skabe en anden energi udadtil, og din date vil jage dig i stedet for, at du jager ham!

Måske tænker du, at du ikke er cool nok eller lækker nok til ham, den tid er forbi fra dags dato, ændrer du dine tanker og hver gang, der kommer en tanke op, der ikke gavner siger du til dig selv "dig kender jeg og dig har jeg ikke brug for længere". Du er den eneste, der får lov til at leve dit liv: tag det seriøst, gå efter dine drømme, dyrk din passion, ha en høj standard og elsk dem som elsker dig.

OX

Camilla Laursen
Certificeret terapeut og datingcoach

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce