Aniston

Dette skal du huske, inden du begynder at ride i hverdagen

Vil du gerne lære at ride, og vil du gerne komme godt fra start, så er der flere ting, som du bør være opmærksom på, inden du sætter dig i en saddel. For eksempel er det en god ide, at læser op på de forskellige typer af ridning, som du kan benytte dig af, som for eksempel gennem ZibraSport, som laver livestreaming af dressur. Nedenfor kan du læse tre gode råd, som du skal huske, inden du begynder, så du kan komme bedst muligt i sadlen første gang. 

Køb en god hjelm 

Først og fremmest er det vigtigt, at du investerer i det rigtige udstyr til din hest og dig selv. I mange tilfælde kan du låne udstyr til den hest, som du gerne vil ride på, men det udstyr, som du skal bruge selv, det er udstyr, som du bør købe fra nyt. Som for eksempel en ridehjelm. Dette er den eneste form for beskyttelse, som du kommer til at ride med, og derfor bør du være sikker på, at du rider med en, som ikke er beskadiget fra tidligere fald, og at du ikke bruger en, som sidder forkert eller er af usikkert materiale. Så kan du føle dig helt tryg, når du sætter dig i sadlen første gang. 

Overvej type af hest

Når du gerne vil begynde at ride, så er det en god ide, at du prøver at ride på flere forskellige typer af heste, inden du beslutter dig for at investere i en hest selv eller have part i en hest, som står opstaldet på en rideskole. Dette vil sikre dig, at du laver det rigtige valg første gang, og at du ikke kommer til at bruge en masse penge unødvendigt på at finde den helt rigtige hest til dine behov, når du gerne vil i sadlen. Er du i tvivl omkring, hvor du skal starte med at lede efter den rigtige løsning for dig, når det kommer til valget af hest, så kan du altid tage kontakt til dine lokale rideklub, som garanteret har en masse gode råd, som du kan følge. 

Styrk din krop udenfor ridehallen

Til sidst er det også vigtigt, at du styrker din krop, også når du ikke er i ridehallen. Dette er for at styrke dine muskler i benene, armene og din mave, som du kommer til at bruge, når du skal ride. Dette kan være gennem ganske almindelig styrketræning, men det kan også være gennem svømning eller en anden sportsgren, hvor du får en bedre stamina og en bedre styrke i dine muskler. Dette er en af de bedste måder, hvormed du kan komme godt i mål med at ride, da du på denne måde har bedre kontrol over din egen krop og din hest.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce