Aniston

Det vil far have til fars dag

Vi kvinder køber skjorter og chokolade til far i fars dags-gave, men far ønsker sig faktisk fodboldbilletter, kaffemaskiner og cognac.

Det vil far have til fars dag
Vi kvinder er tilsyneladende ikke helt så gode til at shoppe, som vi går og tror.

I hvert fald ender mange af os med at købe bløde pakker og chokolade til vores fædre og mænd, når vi skal fejre dem på fars dag.

For skjorter, sokker og søde sager er faktisk ikke det, far ønsker sig aller mest. 

Han vil i virkeligheden hellere have oplevelsesgaver, elektronik eller gadgets og spiritus såsom cognac.

Det viser en ny undersøgelse, der er foretaget for Altia Denmark blandt 1.009 danske mænd og kvinder.

Undersøgelsen viser således, at kvinder typisk giver mændene bløde pakker (48 pct) og chokolade (30 pct) i anledningen af fars dag den 5. juni.

Men spørger man mændene, hvad de rent faktisk ønsker sig, står der først og fremmest oplevelsesgaver (26 pct.), spiritus (24 pct.) og elektronik/gadgest (24 pct.) på ønskesedlen.

Der er dog tilsyneladende alligevel nogle kvinder, som kan finde ud af at købe det helt rette til farmand. Fra producenten bag Renault Cognac, som er en del af Altia Denmark, der har foretaget undersøgelsen, lyder det:

”Vi ser hvert år et stigende salg ved højtider som jul og nytår, men også omkring fars dag, hvor interessen for cognac er mærkbart stigende,” siger brand manager hos Altia Denmark, Sanne Gudiksen.


Måske din far også er vild med cognac? I hvert fald kan Renault Renault Carte Noire Extra cognac købes hos alle større supermarkeder samt vin- og spiritusforhandlere over hele landet. Vejl. udsalgspris 349 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt