Aniston

Det skal du vide inden du starter på online spil

Spillemanien er for alvor blomstret op i Danmark, og vi spiller for flere millioner kroner hver eneste år. For nogle kan det være skræmmende at gå ind og aktivt være en del af online-spil fællesskabet, hvis man ikke er kendt med det. Derfor vil vi i denne artikel komme med de 5 vigtigste begynder tips til din online-spillestart. 

Afsæt et bestemt beløb

Det første og vigtigste tip i forhold til onlinespil er, at afsætte et bestemt beløb, som du vil spille for månedligt. På mange måder kan onlinespil sammenlignes med rygning, da det hurtigt kan gå hen og blive en afhængighed, hvis ikke man er varsom. 
Så for at du sikrer det fulde overblik over, hvor mange penge du bruger, kan det være en god ide at afsætte et maksimalt beløb hver måned. På den måde undgår du at blive afhængig, og vedligeholde dit onlinespil- forbrug på et ansvarligt niveau. 

Vær kritisk med spilleudbyderen

Der er et hav af spilleudbydere på markedet, og det er ikke dem alle sammen, der er troværdige. Så det er vigtigt, at du vælger den rigtige spilleudbyder. Sørg for at være kildekritisk på deres hjemmeside, og læs hvad de skriver om dem selv. 
Desuden er et andet godt tip at læse anmeldelser om spilleudbyderen, så du er sikker på ikke at rende ind i den forkerte og blive snydt for en masse penge. 

Overvej din motivation

Det er også vigtigt, at du overvejer, hvad der motiverer dig til at spille onlinespil. Hvis din drivkraft udelukkende er pengene, er det ikke den mest fordelagtige måde at spille på. Hver dansker taber i gennemsnit 1.700 kr. om året på online spil, og det er derfor de færreste, der kan prale med et overskud på spillekontoen. 
Hvis du derimod gør det fordi du kan lide det, vil du automatisk ikke tage det så tungt, hvis du taber mere end du vinder. 
Men hvis man gør det for pengenes skyld, kommer man tit i riskozonen for at spille for et større og større beløb indtil, der er gevinst. Hvis du mangler penge, kan det derfor bedre betale sig at låne penge og tilbagebetale, når du får flere penge imellem hænderne. 

Vælg et spil til dine kompetencer

Det er også altafgørende, at du vælger et spil, du er god til, så du undgår at smide penge ud af vinduet. Hvis du ikke føler, at dine kompetencer ligger i de almindelige online spil, kan du med fordel begive dig ud i quizzes. 
Der er nemlig tusindvis af online quizzes, så sæt dig ned og tænk over, et område du ved meget om. Det kan fx være alt i tilbehør til hunde, specielle fuglearter eller kosttilskud. Derefter kan du finde en online quiz med lige præcis det område, og så vil dine chancer for at få et overskud være større. 

Gå ikke glip af velkomstbonussen

Det sidste tip til online spil i denne omgang er, at du skal benytte velkomstbonussen. Der er rigtig mange der ikke tænker over at benytte den, når de spiller for første gang. Velkomstbonussen er forskellig fra spilleudbyder til spilleudbyder, så hav også den i dine overvejelser, når du vælger den endelige spilleudbyder. 

Med disse gode råd vil du forhåbentligt være bedre klædt på til at give dig i kast med online spil.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce