Aniston

Det skal du nå, inden verden går under

Jorden går under lige inden jul. Derfor har hoteleksperten Hotels.com samlet en række tips til, hvad du bør nå at se og opleve, inden dommedag rammer.

Det skal du nå, inden verden går under
Mayaindianernes kalender udløber 21. dec., og det betyder dommedag.

Men hvis jorden går under den 21. december, som mayaerne mener, den gør, så kan man vælge at give chefen den sviner, man mener han/hun har fortjent, man kan spise en meget syndig kage, fordi man kan være ligeglad med vægten dagen efter, eller man kan i stedet vælge at leve livet til fulde, inden man skal forlade denne jord.
 
Hoteleksperten Hotels.com har samlet en række tips til ting, som man bør nå inden dommedag.
 
Rid på bølgen blå i Australien
Det er de færreste danskere, der kan bryste sig af at være vaskeægte ”surfer dudes”. Men ikke desto mindre er det at ride på bølgen blå en ultimativ oplevelse af frihed og af at lade sig føre af naturens kræfter. Derfor er surfing på eksempelvis Surfers Point i Australien en af de ting, man bør nå, inden jorden går under!
 
Bo på verdens smukkeste hotel
Hvem bekymrer sig om regningen, når nu der alligevel ikke er en dag i morgen? Burj Al Arab i Dubai er et af verdens vildeste luksushoteller, hvor der er maksimal mulighed for at leve en nat i luksus! Hotellet er, med sine over 300 meter i højden, verdens 4. højeste hotel, og udsigten over luksusbyen Dubai er en helt enestående oplevelse. Et værelse på Burj Al Arab koster dog omkring 15.000 kr. pr. nat. Men så får man også et værelse på det hotel, der flere gange har været udnævnt som verdens smukkeste.
 
Kør rally gennem den marokkanske ørken
Fart, vind i håret og masser af sand i munden er, hvad man kan forvente, hvis man begiver sig ud for at køre rally gennem den marokkanske ørken. Men det er de færreste forundt at tage den ultimative off-road test gennem ørkenen, fordi det er både svært og farligt. Men hvis man alligevel har dommedag at se frem til, kan man opleve det ultimative sus i maven midt i ørkensolens brændende stråler.

Rejs gennem tiden med Den Transsibiriske Jernbane
Er man til mindre sand i munden og en mere afslappende transportform, så er den legendariske tur med Den Transsibiriske Jernbane en af de ting, man skal have prøvet på et tidspunkt i livet. Rejsen gennem tidszoner fører én fra Europa til Asien med stop ved eksempelvis Bajkalsøen, Gobibyer og i Beijing. Om vinteren er turen gennem det snedækkede Sibirien helt unik, fordi temperaturen udenfor nemt kan runde de 40 minusgrader.
 
Tæm en vulkan i Italien
Der er noget frygtindgydende og grænseoverskridende ved blot at være i nærheden af en vulkan. Og i Syditalien nøjes man ikke bare med at kigge på vulkaner på afstand, man kan også komme helt tæt på selv aktive vulkaner. Det kunne eksempelvis være Europas største og måske mest kendte vulkan, Etna, der de seneste årtier har været i udbrud adskillige gange. Det er således ikke helt ufarligt at bevæge sig på de lunefulde vulkaner, men hvis mayaernes profeti holder stik, har man da fået en oplevelse ud over det sædvanlige.
 
Oplev et af verdens vidundere
I 2007 blev verdens moderne vidundere udpeget gennem en afstemning, som intet mindre end 70 mio. mennesker deltog i. De nye vidundere blev således Colosseum i Rom, Machu Picchu i Peru, Den kinesiske mur i Kina, Taj Mahal i Indien, Oldtidsbyen Petra i Jordan, Kristus-statuen i Rio de Janeiro i Brasilien og Maya-byen Chichen Itza i Mexico. Og hvorfor ikke fejre udløbet af mayaernes kalender ved at besøge et af stederne, hvor dommedagsprofetien i sin tid kan være udtænkt – nemlig ruinbyen Chichen Itza i Mexico, der desuden er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste.
ANNONCE
Mayaindianerne i Mellemamerika har forudsagt, at jorden går under den 21. december 2012. Det er også dagen for solhverv, og det falder sammen med, at mayaindianernes kalender udløber.
 
Ifølge mayaerne skulle verden dog også være gået under i 2011, hvilket, som bekendt, ikke skete.

Hvis du vil overleve dommedag
Den franske landsby Bugarach vil, efter sigende, ikke blive ramt af dommedag. Derfor er borgmesteren i byen også meget bange for en regulær menneskestrøm omkring den 21. december i år.

Man kan også overveje at tage til Vestsibirien i Rusland – specielt, hvis dommedag involverer flodbølger. Vestsibirien er nemlig kendt som et af de sikreste steder i verden, fordi regionen ligger så langt over havets overflade og langt væk fra havet. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt