Aniston

Det SKAL der være i strandtasken

I disse dage afslutter rigtig mange de sidste eksamener, og endnu et skoleår er slut. For mange betyder det, at tiden på gymnasiet og handelsskolen er ovre, og nye udfordringer venter forude, mens det for mange andre er et semester på UNI, der er overstået, og et nyt venter.

Uanset hvad så er der en god chance for, at de næste par måneder står på sommerferie. Måske skal du ud og rejse og nyde sydens stråler. Det kan også være, at du skal være hjemme og nyde den dejlige danske sommer med de mange dejlige solskinsdage, som sommeren forhåbentlig byder på.

Uanset om du skal til sydens varme, eller du skal være hjemme i sommeren og nyde den ved de danske strande, så betyder det, at du skal pakke strandtasken en hel del gange. Vi har lavet en lille guide til dig, til hvordan du pakker den perfekte strandtaske, og ikke glemmer de vigtige ting.

Husk solhatten

Selvom det er dejligt at være i solen, så er det en rigtig god ide at beskytte sig imod for mange af de varme stråler, også selvom du har solcreme på. Sørg for at have en god stor hat med, der kan give dig lidt skygge i hovedet, men som også kan beskytte dit hår lidt, så det er direkte i solen hele dagen, hvilket kan være meget skadeligt for håret – især kombineret med salg havvand.

Alle elsker (og hader) sand

Der er svært at finde noget, der er meget mere fantastisk end en dejlig sandstrand. Til gengæld er det svært at finde noget der er meget mere irriterende end sand, steder hvor der sikke skal være sand. Sørg for at have et godt stort håndklæde eller strandtæppe med, så du slipper for sand. Desuden er det godt at medbringe en lille kost, så du kan børste sandet af tæppet eller håndklædet, uden du behøver fjerne alt og ryste det.

Kulde redder dagen

Hvis du er lige som mange af os andre, så kan du nok godt lide en god flaske rosé eller hvidvin, men du foretrækker uden tvivl også, at den er kold. Det kan være svært at holde en flaske på 12 grader, hvis termometret i luften siger 27 grader og sandet er endnu varmere. En køletaske er derfor også et absolut must i strandtasken.

Solcreme er naturligvis en helt essentielt ting at have med, da livet ganske enkelt er for kort til at være solskoldet. Ligesom så meget andet, så har solcreme heller ikke specielt godt af at blive for varmt, da det nærmest kan smelte. Vi anbefaler, at du eksempelvis bruger en af de lækre sprays fra Coola, der både er fri for parabener og samtidig holder sig kølige, da de er under tryk. Det er dog stadig en god ide at opbevare dem i kølige omgivelser.

Faktisk er køletasken måske det vigtigste element, har du plads, kan du lægge en tynd t-shirt eller top ned i køletasken. Den kan du så tage på, når varmen bliver lidt for meget, og du lige skal beskytte dig selv mod solens stråler – du vil elske dig selv for at kunne tage noget på, der køler.

Væske, væske og så lidt mere væske

Lidt længere oppe kan du læse om, hvordan du holder din rosé kold, men du skal naturligvis samtidig huske på, at selvom rosé kan føles som eliksir, så tæller det altså ikke som væske, og du skal huske at have masser af vand med, hvis der ikke er adgang til det. Høj sol og en halv flaske vin er nemlig den sikreste og hurtigste vej til en hovedpine, hvis du ikke sørger for at drikke en masse vand imens. Vand er lækrest koldt, men hvis det er meget varmt, er det faktisk sundest at få noget der ikke er alt for koldt, da kroppen skal bruge meget energi på at omdanne det helt kolde vand til noget der passer ind i kroppens temperatur.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE