Aniston

Det perfekte liv

Aniston.dk har anmeldt DVD-filmen, Det perfekte liv, der udkom 6. juli.

5 ud af 6 stjerner
En vaskeægte chick flick må siges at være den mest rammende udtryk, der beskriver "Det perfekte liv", som netop er udkommet på DVD.
Det perfekte liv
Den romantisk komedie "Det perfekte liv" har Alexis Bledel, der er bedre kendt som Rory Gilmore i "Gilmore Girls", i hovedrollen.

I "Det perfekte liv" spiller Alexis Bledel den unge Ryden Malby, som har en perfekt plan for sit liv. Hun vil gøre uddannelsen færdig, få et job, være sammen med sin bedste ven og finde manden i sit liv.

"Det perfekte liv" handler på den måde om at have en plan for, hvordan livet bliver perfekt. Men den handler også om, at alt ikke altid går, som man har ønsket det.

Knap så perfekt plan
Planen for det perfekte liv kan nemlig blive det, der kommer til at stå i vejen for at leve livet, mens man er på vej mod den perfekte plan - og netop det, må Ryden Malby sande i denne romantiske komedie.

Hun indser heldigvis, at planen ikke var så perfekt endda, og hun beslutter sig i stedet for at gøre noget uventet for at finde lykken.

Gilmore om igen
"Det perfekte liv" er en sød og underholdende film med flere sjove scener og karakterer.

Man kan ikke undgå at trække på smilebåndet af stakkels Rydens lidt fjollede familie med de noget specielle karakterer, der på hver deres måde bidrager til komiske hændelser undervejs.

Selve Ryden Malby er dog måske en lidt fortærsket karakter, som man føler, man har set før. Og det har man også - i hvert fald hvis man har set Gilmore Girls. Ryden og Alexis Bledels Rory Gilmore-karakter minder nemlig om hinanden på lidt for mange punkter.

Men elsker man Gilmore Girls og lidt for perfekte Rory Gilmore, så vil man sikkert også elske Ryden Malby.

I de øvrige roller i filmen ser vi i øvrigt blandt andre Zach Gilford, som spiller Rydens gode ven, samt Michael Keaton og Jane Lynch som Rydens forældre.

Perfekt til pigeaften
"Det perfekte liv" er en feel-good film, som er god at se sammen med veninderne - men som kæresten sikkert ikke gider at se.

Så ring til veninderne, pop nogle popcorn, og hyg jer med lidt chick flick i let og luftig udgave = sådan som en chick flick helst skal være.

DVD'en indeholder i øvrigt ekstramateriale i form af blandt andet slettede scener, musikvideo med nummeret "One Day" og en guide til, hvordan du ikke får et job!

"Det perfekte liv" havde DVD-premiere den 6. juli 2010 og er udkommet fra SF Film.
ANNONCE
Del

Seneste nyt