Aniston

Det perfekte beauty-skab til din makeup-samling!

Genialt makeup skab der kan indeholde alt dit makeup

Det perfekte beauty-skab til din makeup-samling!

Hvem mangler ikke det perfekte makeup skab til at organisere alt sit dyrebare makeup?

Dette makeup skab fra Shelas er helt perfekt til at holde styr på dit makeup.
- Måske det perfekte juleønske til jul til dig selv eller en god veninde? Eller til din ønskeliste til januarudsalget…

Lets face it! Os piger – (eller måske er det bare mig?)  Er ikke altid super gode til at holde styr på vores makeup sager. Mit makeup ligger oftest ikke samlet, men i forskellige skuffer, bunker, hylder og skabe. Jeg har ofte ønsket mig et perfekt multiskab, der nemt kan indeholde alt mit makeup.

Shelas makeup skab er helt perfekt til dette formål! Skabet indeholder flere rum og skuffer, der gør det virkelig nemt at opbevare dit makeup. På toppen indeholder skabet også et spejl du kan vippe op. Hele skabet kan lukkes, så du nemt kan flytte rundt på skabet.

Du kan selvfølgelig også bruge skabet til dine smykker og andre små dimser, der flyder på dit badeværelse ;-) Du kan købe makeup skabet i Cocopandas webshop her

Hvis du tænker, ”ah.. alt mit makeup kan ikke være i det skab” - Så se det som en god mulighed for lige at få ryddet lidt ud i dit makeup, hvad du bruger og ikke bruger længere. Husk det meste makeup kun kan holde sig i 12-24 måneder maks, så skal det skiftes ud for at undgå bakterier.

Jeg går gerne mit makeup igennem ca. Hver 3-4 måned, og får ryddet ud i tomme flasker og smidt emballage og andet gammelt makeup ud, der alligevel bare fylder i skabet. Så er der bagefter mere plads til det makeup, jeg fast bruger i hverdagen, som ikke altid ligger først i skuffen…

Men, jeg er sikker på at et sødt skab som dette fra Shelas, vil gøre det lidt nemmere at finde mit makeup hver morgen, når det er organiseret ét sted.

Makeup skabet kan købes hos Cocopanda
Pris: 569 kr. lige nu. (Normalpris 949,-)
 

ANNONCE
Det perfekte beauty-skab til din makeup-samling!

Billigere alternativ til Shelas makeup skab?

Hvis du leder efter et lidt billigere alternativ, fandt jeg også det her fine sorte makeup skab på Cocopandas webshop, som også er fra Shelas.
Det er et 360 graders roterende makeup hylde, og kan rumme op til 100 af dine makeup produkter.

Makeup skabet har 4 hylder i hver side i forskellige højder. I midten har skabet et rum til dine større makeup produkter. Oven på skabet er der plads til dine neglelak og makeup-børster. Toppen indeholder 28 mindre rum - så jeg tror nok, at dette skabe også vil være helt ideelt til at indeholde det meste af mit makeup.

Dog kan dette skab ikke lukkes helt til som det første hvide skab fra Shelas. Men, meget af det makeup jeg køber har en rigtig flot emballage, som er smukke at kigge på i sig selv - så det gør ikke noget at kunne kigge på.
Skabet giver bare en god oversigt over dine produkter, også er det jo nemt lige rotere skabet rundt.

Dette skab kan du lige nu få til 359 ,- her (før 599,-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce