Aniston

Det må være svært at være mand

Altid skal de passe på, hvad de siger til os kvinder

Vi kvinder er nogle besværlige væsner, og vi gør det slet ikke nemt for mændene. Vi stiller det ene kryptiske spørgsmål efter det andet og forventer samtidig, at mændene er ærlige, søde væsner, der altid kommer med det perfekte svar.
Det må være svært at være mand
Hvor må det være svært at være mand.

Altid skal manden passe på, hvad han siger for ikke at stå med et styk hysterisk kvindemenneske.

Mænd, der bor sammen med en kvinde, lever i evig frygt. Evig og altid skal de være på vagt for ikke at sige noget forkert. Hvis de siger den mindste ting forkert, så bliver kvinden sur. Hvis manden derefter prøver at redde den i land, så eksploderer hun.

Af en eller anden grund spørger vi kvinder altid mænd om råd til valg af tøj og accessories, og hver gang ender det med, at manden er et svin - uanset hvad han end måtte sige.

Det klassiske eksempel er, når hun står foran spejlet og prøver kjole nummer 25. Manden har været klar i en time og er efterhånden ved at blive en anelse utålmodig. Han siger forsigtigt: "Skat, vi skulle have været der for 15 minutter siden...".

Denne sætning er ikke den mest heldige. Hvis kvinder ikke kan finde ud af, hvad de skal have på, er det absolut ikke en god idé at skynde på hende, medmindre man ønsker at se hende sur.

Hvor må det være svært at være mand.

Hvis en kvinde spørger en mand: "Ser jeg tyk ud i det her?" så er manden virkelig på den. Hvis manden er ærlig og siger: "Ja, du ligner en flodhest", så er han et svin. Hvis han siger: "Nej skat, du ser godt ud", så er han også et svin, fordi han ikke har lydt helt overbevisende.

Ligegyldigt hvad en mand svarer i dette tilfælde, så er han et svin.

Hvor må det være svært at være mand.

Et tilsvarende dilemma kan være: "Skal det være den røde eller den sorte?". Den røde fremhæver hendes former, og den sorte er bare sexet. Hvad skal manden svare? Hvis han siger den sorte, vil kvinden blive fornærmet og spørge, hvorfor det ikke blev den røde og omvendt, og det vil hverken blive den røde eller den sorte, som hun tager på. Hvis han siger: "Hvad med den grønne?" vil han højst sandsynligt få dræberøjnene.

Hvor må det være svært at være mand.
ANNONCE
Det må være svært at være mand
Når så endelig kvinden har fundet det tøj, hun vil have på, så er der opstået endnu et problem. Hvilken taske?!

Hvis manden i desperation siger: "Skat, det er da lige meget, hvilken taske du har med, der er jo alligevel ingen, der lægger mærke til den...", ja så er han sørme også et svin. Hvis han siger: "Ja, det passer til", så går hun staks ind efter en anden taske, og manden er derfor nødt til at vente endnu længere.

Hvor må det være svært at være mand.

Hvorfor skal manden have skylden for vores frustrationer over, at vi ikke kan finde det tøj, vi vil have på eller den taske, vi skal have med? Hvorfor kan vi kvinder ikke tåle at høre sandheden?

Det er en gåde, hvorfor vi kvinder er så besværlige. Men en endnu større gåde er, hvorfor mændene finder sig i det...
ANNONCE
Del

Seneste nyt