Aniston

Det gode i dig - Ny gribende roman fra Linda Olsson

Læserfavoritten Linda Olssons tredje roman udkommer nu på dansk

4 6 0 2
4 ud af 6 stjerner
Forlaget Aronsen - Det gode i dig - Ny gribende roman fra Linda Olsson Forlaget Aronsen

Efteråret og de mørke aftener har i den grad meldt sig - og hvad er så bedre end en rigtig god bog at lune sig på? 

Det gode i dig - Linda Olssons tredje roman på dansk
Den svenske forfatter Linda Olssons roman 'Det gode i dig' er nu udkommet på dansk, og den er værd at smutte forbi boghandlen efter.

Send bare kæresten i byen, sæt telefonen på lydløs, og sæt dig så til rette med bog, the og tæppe - der går ikke mange minutter, før du er opslugt i Linda Olssons gribende og tankevækkende univers.

Fortiden melder sig
Bogens omdrejningspunkt er hovedpersonen Marion. Hun er læge og lever i et lille hus ved New Zealands kyst, langt væk fra sin fortid i Åland i Sverige, hvor en tragisk barndom spøger. Marion lever en isoleret tilværelse i sit  hus på stranden, lige indtil den dag hun møder drengen Ika. Ika er en forsømt, lille fyr, som Marion tager sig af - og langsomt vender de fortrængte minder om hendes egen barndom tilbage.

Marion knytter sig hurtigt til Ika og kæmper for at få lov til at beholde ham, og samtidig kommer fortiden snigende skridt for skridt. Minderne om hendes elskede morfar, forholdet til moderen og ikke mindst den lillebror, som hun under tragiske omstændigheder blev skilt fra, begynder at dukke op. Fortiden melder sig i den grad på banen og fortrængte følelser af skyld og sorg dukker op til overfladen.

Nutiden heler alle sår
Marions barndom i Sverige var præget af kaos og tragedie, som hun har forsøgt at flygte fra lige siden. Efter nogle år i England er hun endt i en lille flække i New Zealand, hvor hun passer sig selv så vidt muligt. Først da Ika dukker op i hendes liv, begynder hun at mærke sine egne følelser igen. Gennem kampen for at beholde ham bearbejder hun også sin egen barndom og tilgiver langsomt sig selv og sine nærmeste for fortidens synder.

Det gode i dig er en følsom og stærk roman, som sætter godt gang i tankerne hos læseren. Den tager fat på vigtige temaer som kærlighed, svigt og tilgivelse og kan anbefales til alle, der holder af at lade tankerne flyve væk fra hverdagens stress og jag. Bogen er samtidig så let og indbydende skrevet, at man hurtigt lever sig ind i universet og nemt lader sig hive væk en time eller to. Perfekt til en søndag eftermiddag, hvor du alligevel er for doven til at lægge vejen forbi fitnesscenteret eller andre aktive udfoldelser.

Mød forfatteren - Besøg BogForum i weekenden 
I weekenden 11. - 13. november indtager bøgerne traditionen tro Forum til det årlige BogForum.
Her kan du lade dig inspirere af nye bogudgivelser, spise en god brunch og møde Lida Olsson, som er forfatteren bag 'Det gode i dig'. Hun kommer nemlig til Danmark i anledning af udgivelsen og lægger vejen forbi BogForum, hvor du også vil kunne køb et signeret eksemplar af bogen. Se mere om BogForum 2011 på www.bogforum.dk


Det gode i dig er udgivet den 11. november - Indbundet - 229 sider - 249,95 kr. - Forlaget Aronsen

Del