Aniston

Det forsvundne tegn

Dan Brown har gjort det igen...

9 ud af 6 stjerner
Den længeventede tredje fortælling om Robert Langdon skuffer ikke.

Det forsvundne tegn
Det er igen Robert Langdon, hovedpersonen fra Da Vinci Mysteriet, der bliver kastet ud i nye udfordringer i Dan Browns nyeste bog "Det forsvundne tegn" eller "The Lost Symbol", som er bogens originale titel.

"Det forsvundne tegn" lægger ud på samme måde som Dan Browns tidligere bøger, og på den måde får man som læser det, man havde forventet (og nok håbet på).

Der er fart over feltet fra side et, og historiens udgangspunkt er endnu engang en kompliceret udfordring, der involverer en af Langdons gode venner, og som kræver alle professorens analytiske evner.

Symbolforskeren Robert Langdon jagter således denne gang frimurernes skjulte skat, der er et hemmeligt ord, som kan give menneskeheden uanede kræfter og visdom, og undervejs må han altså igennem adskillige grænseoverskridende oplevelser - blandt andet sammen med en ny kvindelig side kick.

Til trods for at "Det forsvundne tegn" ligner de to tidligere bøger om Robert Langdon en del, så overrasker den dog, og den har flere interessante twists end de tidligere bøger. Den er på den måde en rigtigt god tre'er, der ikke skuffer en trofast Dan Brown-fan.

 
"Det forsvundne tegn" af Dan Brown udkom på dansk i november 2009 fra Hr. Ferdinand. Vejl. udsalgspris er 299 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt