Aniston

Det er her, julemanden bør købe sine gaver

Julen banker på døren, og det er ved at være tid til at tænke i årets julegaver. Hotels.com har samlet listen over legetøjsbutikker, som kun er for artige børn.

Det er her, julemanden bør købe sine gaver
Et besøg i nogle af verdens vildeste legetøjsbutikker bør være på ethvert barns ønskeseddel – og på de fleste voksnes. Hotels.com har rejst verden rundt for at finde de største, vildeste og flotteste legetøjsbutikker – og nogle rigtigt gode hoteller, hvor man kan tage en slapper oven på en lang dag med shopping.
 
New York
FAO Schwarz, et sandt paradis af legetøj, er en af de mest berømte legetøjsbutikker i verden.
 
Butikken blev grundlagt i 1870 af Frederik August Otte Schwarz og blev udødeliggjort i 80’er filmen Big, hvor Tom Hanks spiller på det store gulvklaver.
 
Butikken har tre etager fyldt til randen med legetøj. Og du finder alt fra cykler til Barbie-dukker og en imponerende samling af alskens tøjdyr – mange i naturlige størrelser. Hver dag er der demonstrationer af forskellige typer legetøj, og der er historie-tid med højtlæsning hver mandag til fredag mellem kl. 13 og 15.
 
Butikken har desuden sin egen isbar, FAO Schweet, hvor du kan købe milkshakes, kager og slik.
 
Park Central New York: Dette Midtown-hotel ligger bekvemt over for Carnegie Hall, en gade fra Broadway og to gader fra Fifth Avenue og Central Park. Grand Central Terminal og Chrysler Building ligger også lige i nærheden.
 
London
Intet mindre end syv etager med legetøj finder du i Hamleys i London, som er en af verdens ældste og største legetøjsbutikker.
 
Butikken blev grundlagt i 1760, og Hamleys på Regent Street er nu et af Londons vartegn – og et must at besøge for både voksne og børn.
 
Med over 40.000 stykker legetøj, herunder hele etager, der er dedikeret til kunst og håndværk og masser af bamser (komplet med life-size giraffer og elefanter), er der noget for alle aldre og pengepunge.
 
The Rembrandt London: Hotellet er beliggende i det fashionable Knightsbridge og er et stateligt hotel, der ligger lige overfor Victoria and Albert Museum, hvilket er den ideelle beliggenhed, hvis man vil udforske London. Hotellet ligger desuden i nærheden af stormagasinet Harrods og Buckingham Palace.

Buenos Aires
Barbie-fans må på ingen måde gå glip af en tur til Barbie Store i Buenos Aires. Dette Barbie-mekka sælger enhver tænkelig Barbie, og du kan endda få lov at designe din egen.
 
For de ældre Barbie-fans har butikken en makeup-serie, Barbie-inspireret mode, en spa med lyserøde ansigtsmasker, som man kan nyde, mens man spiser cupcakes.
 
Awwa Suites and Spa Buenos Aires: Hvis man ikke har fået nok ansigtsbehandlinger i Barbie Store, kan man altid prøve en af de berømte spa-behandlinger på Hotel Awwa. Designhotellet har en overkommelig pris og ligger i samme kvarter som Barbie Store. Og hvis man bliver træt af alt det Barbie-lyserøde, kan man besøge Den japanske have eller Nationalbiblioteket, som ligger lige i nærheden af hotellet.
 
Tokyo
Alle, der elsker kitsch, bør unde sig et besøg i Kiddy Land i Tokyo. Denne berømte butik åbnede første gang sine døre i 1946 og er en af Japans mest populære legetøjsbutikker.
 
Med seks etager af legetøj fra hele verden har Kiddy Land noget for enhver smag.  Hello Kitty-fans vil ikke blive skuffede, for butikken har en ganske imponerende samling af Hello Kitty-ting – heriblandt sokker, papirprodukter og bløde legesager i både små og store modeller af det japanske ikon.
 
Hotel Grand Palace Tokyo: Hotellet ligger kun en kort gåtur fra en metrostation og seværdigheder som National Museum of Moderne Art, Science Museum og Tokyo Imperial Palace. Det 23-etagers hotel har fem restauranter, herunder et på øverste etage, som serverer fransk mad og har en ganske fantastisk udsigt over byen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce