Aniston

Designkonkurrence

Libresse gør det lidt sjovere at få menstruation

Libresse imødekommer pigers store interesse for design og mode. Gennem Libresse Design Edition - en kollektion af ét-stykspakkede bind i 84 forskellige indpakninger med hver deres mønster - bliver det lidt sjovere at få menstruation. De designede produkter kan fås nu i butikkerne i en begrænset periode. Samtidig starter der netop en ny version af designkonkurrencen "Libresse Nordic Design Challenge" på Libresses hjemmeside.

ANNONCE
Designkonkurrence
I sommer tager bind i designede ét-stykspakker plads i håndtasken, når Libresse gentager forrige års succes med kollektionen Libresse Design Edition. Alle designelskende piger kan vælge deres personlige favorit bland de 84 forskellige mønstre fra nu af og frem til slutningen af august.

"Vi fik rigtig god respons på vores designkollektion sidste år. Design og mode er en del af unge pigers liv, og det synes vi også, det skal være, når det kommer til et bind. Det skal helt enkelt føles lidt sjovere at få menstruation," siger Margareta von Renteln fra Libresse.

En del af forrige års designsatsning var konkurrencen "Libresse Nordic Design Challenge". Her fik piger fra hele Norden mulighed for at designe mønsteret på et par trusser. Det resulterede i hele 90.000 bidrag.

I forbindelse med, at designkollektionen nu relanceres, starter en ny udgave af designkonkurrencen. Udfordringen i år er at designe en t-shirt, og der findes tre forskellige kategorier: Fashion, rock og message. Det vindende bidrag vil kunne købes i de nye Gina Tricots butikker i hele Norden til efteråret.

Årets udgave af Libresse Nordic Design Challenge er startet og fortsætter frem til og med august. Design din egen t-shirt og stem på dit favoritbidrag på www.libresse.dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce