Aniston

Designer Bazar - Odense

Bazar’er, modemesser og lagersalg oplever en stigende popularitet

Så kom weekenden mange af os odenseanere har ventet på. Lørdag d. 4. og Søndag d. 5. april var der dømt Designer Bazar i Odense Congress Center med masser af kendte mærkevarer til nedsatte priser.
Designer Bazar - Odense
Designer Bazar
På messen var der boder fra mange forskellige designs og butikker. Her kunne eks. vis findes mærker fra: Vila, Friis & Co., Diva, Diesel, Killah, Baby Phat, G-Star, Sparkz og mange mange flere.

Der var både tøj, smykker, accessories og sko, som forhandledes over masser af tilbud, rabatter og nedsatte priser. Tilmed var der modeopvisninger, -shows samt musik, som kunne opleves under shopping'en.

Outlets hitter
Lagersalg, messer og bazar'er er, lige nu, stærkt på vej op ad populationsstigen. Især i disse krisetider, hvor pengepungen sidder tæt til kroppen, er nedsatte forbrugsgoder noget, der falder i god jord hos forbrugerne.

Var du ikke så heldig at være med på Designer Bazar i Odense, skal du ikke fortvivle - der venter mange flere messer og lagerslag derude. Heraf kan fx nævnes:

Designer Forum i KBH fra d. 1/5 til d. 3/5 2009.

Designer Bazar i Odense fra d. 2/10 til d. 4/10 2009.

Du kan også klikke dig ind på http://www.lagersalg.nu/ eller http://www.trendoutlet.dk/ - her finder du de aktuelle outlets og lagersalg.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce