Aniston

Designer Bazaar i Odense

Ny og forbedret bazar med økologi, Fair Trade og bæredygtighed.

Billede fra http://www.facebook.com/Designerbazaar - Designer Bazaar i Odense Billede fra http://www.facebook.com/Designerbazaar
Designer Bazaar i Odense er forlængst blevet et unikt designevent med lækkert mærketøj til lave priser.

Det er et modemekka, som tusindvis af odenseanere og andre modeglade mennesker besøger hvert år - inklusive Aniston.dk. 

Sidste weekend i marts, som også var første weekend i april (31. marts og 1. april) slog Designer Bazaar traditionen tro dørene op for årets første modebazar i Odense. Men denne gang med kun få traditionelle linjer, nye mærker på brandlisten, lidt økologi, bæredygtighed og Fair Trade.

Designer Bazaaren 2012 bød, traditionen tro, på en lang liste af bran navne - med et utal af velkendte mærker som Adidas, Second Female/Just Female, Mads Nørgaard og Sofie Schnoor (osv.), som altid er at finde på Designer Bazaaren og nogle helt nye navne som Vadum, By Groth, Dansk/Skandinaviske NN07 og det økologiske og bæredygtige Fair Trade mærke A Question Of.  

Efter lidt tid i dvale og alt for traditionsbundne linjer har Designer Bazaaren således endelig fornyet sig med både nye og lækre dansk og skandinaviske på brandlisten, økologi, bæredygtighed og Fair Trade og gjort det godt!

Designer Bazaaren er igen blevet en ny og uundværlig oplevelse, hvor muligheden for finde unikke eller aldrig før set kollektionsprøver, kjoler, sko accessories og meget mere er placeret under samme tag.

 Nåede du ikke weekendens Designer Bazaar i Odense, så har du muligheden for at opleve det odenseanske modemekka, når det slår dørene op i Herning d. 21. og 22. april i  Messe Center Herning.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce