Aniston

Designede notebooktasker

Loopbag er en ny fransk designer serie, som nu fås i Danmark

M & O Design lancerer nu den nye franske Loopbag designer serie af computertasker på det Skandinaviske marked.
Designede notebooktasker
Serien er en kollektion af 9 forskellige modeller som alle leveres i flere forskellige farver. For første gang er der nu en serie som sælges med målsætning om at brugeren køber design og ikke blot en taske til sin computer.

Loopbag serien er fremstillet i Airguard Texland nylon og er 100% vandafvisende og smudsafvisende, serien henvender sig både til private og til erhvervslivet.

En taske som LoopbagSport Transit 48h er helt unik i det man her får både en computertaske og en sportstaske, i den ene side er der plads til en 15.4."  bærbar computer, tilbehør, dokumenter m.v., og den anden side af tasken er indrettet som en kuffert, hvor brugeren kan have sit sportstøj, fitnesstøj eller tøj til rejsen.

For første gang lanceres der i Danmark, en sådan sportscomputertaske og dette vil sætte en ny standard for design og anvendelse af sådanne produkter.

Markedet for bærbare computere og netbooks går mere over i design produkter og derfor vil brugeren også have mere fokus på at købe design accessories til sin computer.

Loopbag serien koster fra 199.- kroner til 699.- kroner i butikkerne.

mere info på: http://www.m-o-design.dk/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce