Aniston

Derfor skal man finde en kæreste, der er håndværker

Der er mange attraktive jobtitler derude, men lige netop en håndværker er der noget hårdtarbejdende og lækkert over. I denne artikel vil vi præsentere nogle årsagerne til, at du skal finde dig en håndværker, som din næste kæreste

De kan fikse ALT

Den første grund til at håndværkere er de bedste kæreste er, at de kan renovere og fikse stort set alt. Hvis i bor sammen, kan du få ham til at renovere hele dit badeværelse, så det matcher lige den stil, du som du kan lide. Hvis ønsker et samtalekøkken med en køkkenø, der binder madlavningen og det sociale samvær sammen, kan han også få det til at ske. Alle de små ting som at sætte lampe op, male, hænge billeder og hylder op, har han også helt styr på. Sådan en handyman findes ikke i andre brancher, og derfor er det helt unikt for håndværkere. 

Du slipper for den bitre jalousi 

Den anden årsag til at du skal finde en håndværker, som din næste kæreste, er at du slipper for at lade den bitre jalousi styre din krop. Langt størstedelen af din kærestes kollegaer vil være mænd, da håndværkerfaget er et fag, der er stærkt domineret af det mandlige køn. Du vil derfor kunne lade din mand trygt tage på arbejde med den gode tro om, at han ikke skal socialisere med hundredvis af andre piger. 

De ser bedre ud 

Håndværkere har altid været enhver kvindes guilty pleasure, når de er stået i barmave og målet huset. Mænd i den branche ser bare bedre ud end gennemsnittet og det er jo bare endnu en fordel, som tiltaler ideen om en kæreste, der er uddannet håndværker. 

Han udviser pålidelighed

En af personlighedstrækkene man ofte ser i en håndværker, er at de er meget pålidelige og kan godt lide at være der for andre. Det kan være superirriterende, hvis han konstant forsøger at tilfredsstille alle andres behov og altid skulle hjælpe folk med det ene og det andet. Men i begrænsede mængder kan det faktisk være ret sødt. 

Gode arbejdstider

Når man er håndværker, har man ofte meget fordelagtige arbejdstider. Man møder som regel meget tidligt om morgenen og får derfor også tidligt fri om eftermiddagen. Han kan derfor nå hjem og rydde op, lave mad og hente ungerne til du kommer hjem. Han er derfor et godt bud på den perfekte familiefar. 

Han er humoristisk 

En håndværker er tit ude til kunder, og derigennem opnår man en meget humoristisk sans, da man hele tiden forsøger at få sine kunder til at grine. En mand der kan finde ud af at lave nogle jokes, giver altid et plus i kvinderne bog. Det behøver slet ikke at være gode jokes, men det faktum at man har lidt selvironi, kommer man langt med, og det har håndværkerne. 

Forhåbentligt kunne du bruge denne lille guide til at få øjnene op for alle de fordele, der er ved at være kærester med en ægte håndværker. Hvis du ikke er så heldig at finde en kæreste, der er håndværker, kan du altid få hjælp til de praktiske opgaver på kun-terrasser.dk og hos J-jensen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce