Aniston

Derfor er der forskel på cannabis

Har du ikke helt forstået, hvorfor det pludselig er lovligt med cannabisolie, når det jo som bekendt er ulovligt at ryge hash herhjemme? Der findes mange gode forklaringer på netop det spørgsmål, og det kan du læse om her. 

Selvom legalisering af hash er en omdiskuteret emne, så er det fortsat ulovligt at ryge en joint i Danmark. Derimod er det blevet lovligt at bruge cannabisolie som medicin, selvfølgelig under bestemte forudsætninger og med de rette doser. 

Lovlig cannabis giver rigtig god mening, hvis man begynder at forstå, hvad det kan have af effekt. Egentlig er det ikke så mærkeligt, at vi bruger det som medicin, og det er heller ikke et helt nyt fænomen globalt set. Herhjemme er det dog primært i de senere år, at det er kommet frem for alvor. 

Bruges mod smerter 
Cannabisolie bruges primært mod fysiske smerter, som kan sidde rundt omkring på kroppen. For nogle, særligt meget syge patienter, er det stort set hele kroppen, som føler stor smerte. Her bruges olien til generel lindring og for simpelthen at skabe en øget livskvalitet hos den enkelte. Det er et populært middel, som ikke gør folk raske, men som simpelthen afhjælper smerten i situationen. 

Det kan også bruges mere lokalt, hvis man eksempelvis har hovedpine eller smerter i nakken eller ryggen. Her bruges det primært til at få kroppen til at slappe bedre af. Det kan sommetider være løsningen for at komme ud af en dårlig rytme, og det kan dermed også gøre, at de fysiske, lokale smerter bliver mindre. 

Også mod andre lidelser 
Det er dog langt fra kun ved fysiske smerter, at cannabisolien har gjort sit indtog. Også mod eksempelvis psykiske lidelser har den nemlig vist sig at kunne have en rigtig stor effekt. Det kan eksempelvis gælde, hvis man er ramt af stress, hvor man simpelthen ikke kan slappe af. 

Her kan det give en følelse af mere ro i kroppen, hvilket også kan få en til at indse, at man bør lave nogle ting om. For stress afhjælpes naturligvis ikke udelukkende med cannabisolie, og der skal også nogle indgreb til i levemåden, hvis det for alvor skal laves om. Første step handler om at erkende dette. 

Også søvnløshed kan afhjælpes med cannabisolie. Hvis man slet ikke kan falde i søvn om aftenen, fordi kroppen eller hovedet ikke kan falde til ro, så kan det være et middel til at blive bedre til denne disciplin. Dog skal man selvfølgelig altid afveje, om man har brug for den slags hjælpemidler til at kunne sove. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE