Aniston

Derailed

Det var det sidste, de havde forventet...

6 ud af 6 stjerner
Livet tager engang imellem en drejning, nogen gange til det bedre, andre gange til det værre... Men hvad gør man, når livet tager en drejning som er så overraskende og farlig, at man ikke kan finde en udvej?
Derailed
Charles Schine er en dygtig reklamemand, der hver morgen tager toget på arbejde.
En morgen glemmer han dog penge til tog billetten, men bliver reddet af den smukke og sexede Lucinda Harris.

De indleder en samtale, som fortsætter hver morgen i toget, men samtalen udvikler sig hurtigt til mere, og før de har set sig om ender de på et hotelværelse.

Men hvad de ikke havde forventet var, at en fremmed mand ville komme ind i deres liv, og true med at afsløre deres affære.

Og da ingen af dem ønsker at deres ægtefæller skal finde ud af sandheden, tvinges de ind i mandens skræmmende penge afpresnings leg, som indeholder flere overraskelser end de nogensinde havde troet, og mere fare end de måske kan overleve...

Bedømmelsen
"Derailed" er en fed film, den er ikke helt så nervepirrende som anmelderne gør den til, men alligevel har den en masse overraskende twists, som gør den til en lidt skræmmende film, for man begynder at tænke over hvor hurtigt ens liv egentlig kan tage en uventet drejning, selvom man gør alt for at det ikke skal.

Selve plottet er ikke nyt, det er blevet set i mange andre film, men der sker dog uventede ting, som selv en hærdet gyser/thriller elsker som undertegnet, ikke helt havde forudset, og det er lækkert.

I hovedrollerne ses den lækre Clive Owen og smukke Jennifer Aniston, og de viser begge top præstationer i denne film, samt så er de et virkelig godt match. Jennifer Aniston plejer jo normalt at spille de søde, nuttede, pæn pige film, men i denne film er hun over på den anden side, og det er rart at se at hun også kan spille en mørkere, mere sexet og forførende rolle, det klæder hende.

"Derailed" har premiere den 3. Febuar 2006.
ANNONCE
Del

Seneste nyt