Aniston

Den ultimative pigebog

En shopaholics hemmelige drømmeverden

"En Shopaholics Hemmelig Drømmeverden" er skrevet af Sophie Kinsella, og den udkom i 2001. Dog er bogen først blevet rigtig populær i slutningen af 2005, da sidste bog i serien udkom.
Den ultimative pigebog
"En Shopaholics Hemmelig Drømmeverden" handler om pigen, Rebecca Bloomwood, som har et lillebitte shopping-problem! Hun elsker nemlig at shoppe, og hun kan ikke stoppe.

Hun får en masse gæld, men dette ignorerer hun, da hun bare shoppe. Hun bare have de sko der, og den kjole der!

Det mest ironiske af det hele er, at Rebecca er økonomisk rådgiver på et økonomisk magasin.

Desuden går hendes kærlighedsliv ikke så godt. Hun kan ikke rigtig finde ud af det, og hendes udkårne viser sig at være en helt anden, end ham hun lige troede. De mødes igennem et af Rebaccas vanvittige ønsketing, som hun bare have.

Men inden dette forhold kan indledes, skal der lige en lille artikel i vejen, som sætter skub i Rebeccas private økonomi.

"En Shopaholics Hemmelig Drømmeverden"  er en fantastisk bog, som er både sjov, underholdende og lærerig. Det er en bog, som man ikke kan lægge fra sig, og som bare læses igen - og man bliver også nødt til at have fat i 2'eren og de efterfølgende, for Rebacce Bloomwoods liv er et liv, som man ikke lige kan glemme.

Denne bog er en rigtig tøsebog og den perfekte gaveidé til veninden eller kæresten. Bare husk, at når du først er kommet i gang med 1'eren, så skal du også have de resterende!

God læselyst!
ANNONCE
Del

Seneste nyt