Aniston

Den travle kvindes telefon

Kvinderne har i dag utrolig svært ved at holde fingrene fra deres smartphones. På verdensplan er vi danskere nogle af de mest mobilafhængige. Læs med her og find ud af hvad vi kræver af nutidens telefoner, og hvilke telefoner der rent faktisk opfylde alle disse krav.

Nutidens travle kvinder har rigtig meget de skal se til. Familieliv og karriere skal helst gå op i en højere enhed, alt imens man skal huske at nyde livet og leve i nuet. For at prøve at jonglere det hele, tager travle kvinder rigtig mange billeder med deres telefon. Så hvis det nu hænder, at de glemte at leve i nuet, kan de altid hive telefonen frem og se på biller og mindes de gode og hyggelige stunder.

I takt med at de sociale medier er blevet mere populært, er kvaliteten af disse billeder også begyndt at spilde en væsentlig rolle, når der skal vælges en ny smartphone. Samsung Galaxy modellerne S9 og S8 er efter sigende de smartphones med det bedste kamera på markedet. Kameraet i den nye Samsung Galaxy S9 model tilpasser sig til lyset, fuldstændig ligesom ens øje, så man altid er sikker på at få skarpe billeder. Selv når man er på farten. Billeder og videoer er blevet den nye måde at kommunikere på, og bør derfor ikke være noget man bør gå på kompromis med.

Sundhedsplejersken.dk antyder at den moderne travle kvindes behov for at være ”på” kontakt, kan dog hurtigt gå ud over børnene. Når mobilen bipper løs, kan det være svært at lade den ligge. Den er blevet en naturlig del af vores hverdag, hvilket kan have den konsekvens at vi glemmer at give børnene opmærksomhed. Vi giver den i stedet til vores dyrebare telefon. Hvis man bruger omtanke, kan man sagtens være habil bruger af digitale medier og smartphones, samtidig med at være mentalt til stedet overfor børnene. Læs hele artiklen på sundhedsplejersken.dk.

 

Aldrig mere lavt batteri

Den travle kvinde der altid er på telefonen, kender problemet med konstant lavt batteri på ens livsnødvendige telefon. Der er godt nok kommet power banks på markedet, men det er de færreste der gider at slæbe rundt på både en smartphone og en tilhørende power bank hele tiden. Det samme med en oplader. Derudover er der stor sandsynlighed for, at man i sin travlhed glemmer sin power bank eller oplader til telefonen, og står midt i noget vigtigt mens telefonen er løbet tør for strøm.  

Den travle kvinde med børn kan også nikke genkendende til, at en lang batterilevetid er vigtig. Børnene skal konstant underholdes af spil, videoer, osv. med ens telefon, hvilket hurtigt sluger rigtig meget af dens strøm.

Samsung Galaxy modellerne S9 og S8 har begge længere levetid på deres batterier. Et kæmpe plus, der i den grad gør modellerne endnu mere egnet til at være den perfekte telefon til den moderne travle kvinde og mor, så der er levetid nok til både at børnene kan spille spil og mor kan snakke i telefon og opdatere Instagram.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce