Aniston

Den sunde drikkedunk

Nogle gange kan det være en god idé at give efter for podernes plagerier.

Lillemanden har, af uransagelige årsager, været usandsynligt tiltrukket af en helt bestemt drikkedunk i lang tid. Han har plaget og plaget og er nærmest blevet båret grædende ud af Illum, fordi hans mor ikke ville give efter for hans plagerier. Han har jo flere drikkedunke hjemme i skabet, så hvad skal han med endnu en?

Men så kom moren til at kigge lidt nærmere på drikkedunken, som er en såkaldt "sund drikkedunk" fra Freewater, og hun har jo måttet konstatere, at de øvrige drikkedunke i skabet godt kunne blive udskiftet til fordel for denne giftfrie drikkedunk, der er helt fri for hormonforstyrrende stoffer såsom phthalater, Bisphenol A og tungmetaller.

Og nu har lillemanden ganske enkelt fået en ny drikkedunk, som han er noget så lykkelig for! Den er med på tur, og den er ofte også det første, han beder om om morgenen, når han skal have en tår vand. Og det får han så - med god samvittighed fra morens side.

Den sunde drikkedunk fra Freewater er i øvrigt meget nem at rengøre, og den findes også i mange andre flotte farver end rød.

Ja, nogle gange er en 3-årige tilsyneladende klogere end en 34-årig ... 


Den sunde drikkedunk fra Freewater findes i mange farver og i tre størrelser: 0,5 l (89,95 kr.), 0,7 l (99,95 kr.) og 1 l (109,95 kr.)
ANNONCE
Den sunde drikkedunk fra Freewater er fin i farven, nem at holde om (også for små hænder) og kan nemt åbnes og lukkes med et lille skru på "dutten". - Den sunde drikkedunk Den sunde drikkedunk fra Freewater er fin i farven, nem at holde om (også for små hænder) og kan nemt åbnes og lukkes med et lille skru på "dutten".
En lille mand pryder Freewater drikkedunken - og det er tilsyneladende alt, der skal til for at tiltrække sig en 3-årigs opmærksomhed. - Den sunde drikkedunk En lille mand pryder Freewater drikkedunken - og det er tilsyneladende alt, der skal til for at tiltrække sig en 3-årigs opmærksomhed.
Et lille skru på "dutten" låser nemt drikkedunken, så den ikke ved et uheld åbner sig, hvis den ligger i tasken. - Den sunde drikkedunk Et lille skru på "dutten" låser nemt drikkedunken, så den ikke ved et uheld åbner sig, hvis den ligger i tasken.
Del

Seneste nyt

Annonce