Aniston

Den store lokumsbog 2010

Når der skal bruges endnu flere timer bag lukkede døre.

Selvfølgelig skal 2010 også have en lokumsbog, så her er den!
Den store lokumsbog 2010
Også i år 2010 indeholder Lokumsbogen en masse brugelig og ubrugelig viden.

Det er utroligt, at forfatterne kan blive ved at finde ting at belære os med, men det kan de. I denne udgave er der blandt andet viden om Woodstock -festivalen, At the Edge fra U2 ejede 350 hatte, hvordan man lærer at spille teater udenad og et Dirch Passer-tema.

Som de andre lokumsbøger er dette et udpræget stykke underholdning til de mange timer på kummen. Velskrevet og humoristisk som altid og endnu mere viden, man kan bruge, når der mangler emner at tale om.

Der er også rig mulighed for at udvide sin bilviden. eksempelvis er der et kapitel om Trabanten, der egentlig (ihvertfald for mit vedkommende) var en glemt antikvitet samt en liste over Tintin og bilerne.

Dette kunne også være en perfekt julegave til fyren, der har alt - uanset alder, men også kvinder vil kunne få glæde af den.

Citat fra bogen:

"Rejsemål for kvinder:
Der er - som bekendt - stor forskel på mænd og kvinder. Også når det kommer sig til valg af rejsemål. Rejseselskabet Apollo har i reklameøjemed lavet en opgørelse, der viser, hvilke fem rejsemål som kvinder prioriterer højst. (Og det skulle undre os meget, hvis ikke Apollo kunne tilbyde rejser til nævnte rejsemål , men nuvel - jorden er jo rund)."

Den store lokumsbog er skrevet af Steen Winkman Kjærsgaard og Ole Knudsen og er udgivet af Gyldendal. Den er på 320 sider og har en vejl. udsalgspris på 170 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt