Aniston

Den store bog om kærlighed

Sagt og skrevet om det største af alt

5 ud af 6 stjerner
"Den store bog om kærlighed", har en undertitel som hedder "Sagt og skrevet om det største af alt". Og det har vist aldrig været mere sandt. Det er en bog som ikke kun handler om kærlighed, men også indeholder masser af kærlige ord.
Den store bog om kærlighed
I "Den store bog om kærlighed", har forfatteren Ole Knudsen, samlet 190 sider, i form af digte, citater, ordsprog, vittigheder og små noveller, som alle handler om det ene men store emne, kærligheden.
Det er en bog, som er uundværlig hvis, man er forelsket,og mangler inspiration. Som er uundværlig hvis, man ikke er forelsket og mangler bekræftigelse, på at den store kærlighed virkelig findes.

Det er en bog, som er fyldt til bristepunktet, af vores største danske forfattere, indenfor området kærlighed. Som starter med et digt af Benny Andersen og slutter med Emil Aarestrup. Mellem H.C.Andersen og Klaus Rifbjerg, findes et utal af små citater fra verdens store drømmere, elskere, præsidenter og meningmand.

"Glem aldrig, at den stærkeste kraft på jorden er kærlighed." sagde Nelson Rockefeller til Henry Kissinger.

"Kærlighed er den eneste sygdom, som får en til at føle sig bedre tilpas." sagt af Sam Shepard.

"Kærlighed er så meget bedre når man ikke er gift." sagt af Maria Callas.

"Den store bog om kærlighed" er ikke en bog, som fortæller dig hvordan du kan elske. Det er ikke en bog som giver dig en vejledning i hvordan du finder, den eneste ene, men det er en bog, hvor du kan læse utallige andre menneskers defination af kærligheden, eller manglen på samme.

Det er ikke en bog, som du kan sætte dig ned, og læse fra start til slut. Men mere en bog, som du kan slå op i, når du mangler at læse om kærligheden i koncentreret form. En bog som du kan slå op i, når du mangler at blive inspireret til din næste date. Det er en bog, som du slår op i, når du er ny forelsket og mangler at dele det med nogen, og det er bogen du lader dine tårer synke ned i, når du er blevet forladt af den eneste ene og tror dit hjerte er knust. For det er en bog, som så giver dig troen og håbet tilbage. Det er "Den store bog om kærlighed".


Tak til forlaget Gyldendal for fremsendelse af bogen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt