Aniston

Den rette shampoo til dit hår

Den rette shampoo til dit hår

Går man på udkig efter den rette shampoo, vil man erfare, at der findes rigtigt mange forskellige varianter i forskellige prisklasser. Der findes ikke én shampoo, der er den rette for dig, men der findes helt sikkert en shampoo, der opfylder dine krav og ønsker.

Dette skal du være opmærksom på ved køb af shampoo
Skal du lykkedes med at købe den helt rigtige shampoo, så bør du gøre dig nogle grundige overvejelser. Der er nemlig mange parametre, man skal tage højde for, hvis man skal vælge helt rigtigt.

Det er dog forskelligt fra person til person, hvilke parametre man vælger at vægte højest. Nedenstående liste omfatter nogle af de mest almindelige krav til en kvalitetsshampoo:

  • Fugtgivende
  • Beskyttelse af hårfarve
  • Naturlige ingredienser
  • Kan bruges til alle hårtyper
  • Fri for skadelige stoffer
  • Ingen parabener
  • Giver glans
  • Bidrager til sundere hovedbund
  • Reparerer usundt hår


Overstående punkter er blot nogle af de punkter, du kan medbringe på din tjekliste, når du skal sammenligne shampooer på kryds og tværs.

Den rigtige shampoo skal først og fremmest være skabt af de rigtige (naturlige) ingredienser, der giver næring til både hår og hovedbund og ikke gør unødig skade. I den anledning kan du glæde dig over, at der er rig mulighed for at finde en shampoo, der indfrier disse vigtige krav.

Shampoo uden SLS (Sodium Lauryl Sulphate) er særligt populært i øjeblikket. Det er en shampoo, der er fri for SLS – (SSL er kendt for at fjerne hårets naturlige olier og forårsage irritation  i hovedbunden). Køber du en shampoo uden SLS, så kan du tage hensyn til både hår og hovedbund, som bliver skånet.

Den rigtige shampoo til din hårtype og hårlængde
Din udfordring er at finde den bedste shampoo med udgangspunkt i din hårtype og hårlængde. Hvorvidt dit hår er kort eller langt kan have en vis indflydelse på, om du bør vælge den ene eller den anden shampoo.

Ligeledes har din hårtype noget at sige, hvor der bl.a. er fokus på tykkelsen af dit hår. Ydermere skal du selvfølgelig sørge for at vælge en shampoo, der passer til din hårfarve.

Døjer du med problemer med hår og/eller hovedbund, så bør du også tage hensyn til det, når du skal vælge shampoo. Der er nemlig mange shampooer, der tager højde for bl.a. tør hovedbund, tørt hår, fedtet hår, fedtet hovedbund, irriteret hovedbund og følsom hovedbund.

Har du parfumeallergi, så vil det naturligvis have betydning for, hvilken shampoo der er den rigtige for dig. Generelt er det en god idé at købe en parfumefri shampoo, hvorved man kan undgå at skabe en allergisk reaktion. Der findes også mange shampooer, der er egnet til gravide, hvor det er vigtigt at passe ekstra godt på sin krop og helbred.

ANNONCE
Del

Seneste nyt