Aniston

Den perfekte konfirmation: Disse ting skal du gøre

Tiden er kommet til, at dit barn skal konfirmeres og det skal gøres med en brag af en fest. For at dit barn husker dagen mange år frem, skal festen være perfekt – intet skal mangle. Ved at følge denne guide, sikrer du dig, at dit barn får en uforglemmelig dag. 

Start med et stærkt udgangspunkt for det bedste fest

Når dig og dit barn begynder at snakke om, hvordan konfirmationen bliver den bedste for dit barn, kan der være ting i glemmer. Først og fremmest sætter en stærk invitation udgangspunkter for den ultimative fest. 
Hos Cloud Celebration, kan i få skræddersyet de flotteste invitationer, så i kan sætte barren for en god fest. Samtidig kan i også her få flotte bordkort og hvad som ellers hører med til, for at få det ultimative sammenhængende tema, som også vil matche med dine invitationer. Husk at læg en strategi om, hvor mange gæster i har plads til og hvem der skal inviteres. 

Tænk over hvordan maden skal hænge sammen

Når man skal beslutte sig for maden ved konfirmation, er penge vigtige. Hvor meget vil man betale for menuen, og kan man spare ved at lave noget selv. Kan man få rabat, hvis man vælger et sted at holde festen, hvor de også laver mad. En ide kan være at vælge et sted, i vil have mad fra, og få konfirmanden til at vælge fra menukortet. Det er konfirmandens dag, så det skal også være noget ekstraordinært lækkert mad.

Underholdningen er vigtig

Underholdning er noget, der altid gør, at man altid vil huske festen. Samtidig gør god underholdning at gæsterne og konfirmanden hurtig vil føle sig godt tilpas. Herunder er sjove indslag eller underholdning ude fra, en rigtig god ide. 
Musikken er også rigtig vigtig. Skal der hyres musik udefra eller kan en fra familien spille et instrument. Det gør det meget federe med musik til, hvis nogle fra familien har medbragt festlige indslag og sange. Samtidig er det vigtigt at vælge en toastmaster, der kan holde styr på, hvornår de forskellige taler og sange skal komme. 

Borddækning og bordplanen skal gå op

For at sikre den perfekte konfirmation, kræver det, at alle sidder ved nogen, de kan snakke med. På den måde sikrer du, at alle får den bedste dag. Borddækningen kan, som nævnt længere oppe, matches med invitationerne, så du sikrer en gennemført stil til festen. En sjov ting, der sætter gang i festen, kan være, at alle har fået en opgave under tallerkenen, som de i løbet af aftenen skal udføre. 

Disse ting betyder ekstra for konfirmanden

Når konfirmanden kommer i skole igen, er der nogle ting, som alle i klassen vil snakke om. Det er ikke kun, om man fik gode gaver, men det er også, hvorvidt bilen man blev kørt i fra kirken, var sej. Derudover er konfirmationstøjet noget af det vigtigste for konfirmanden. Det skal se godt ud og være trendy. For pigerne er det måske første gang, de skal have en hvid kjole og lidt hæle på skoene på, så det skal være rigtig flot. 

Hvor vigtigt er alkoholen til en konfirmationsfest?

I rigtig mange områder tror man, at konfirmationen er her, hvor konfirmanden skal smage alkohol for første gang og blå mandag associeres ofte med den første tur i byen, men det burde ikke være sådan. Hvis ikke de unge mennesker lærer, hvordan man drikker alkohol på en rigtig måde af sine forældre, så kan det ende rigtig galt ud. Hos Alfa København ses det ofte, at de som kommer ind med et alkoholmisbrug, har startet det uden at vide det, da de var helt unge, hvor ingen viste dem, hvad grænsen var. Sørg derfor for at få gennemsnakket med dit barn, at de ikke skal tvinges til at drikke alkohol på noget tidspunkt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt