Aniston

Den perfekte clutch

Ikke for stor, ikke for lille, med plads til det meste - men ikke det hele.

The bigger, the better har i en evighed været mit mantra, når jeg har shoppet tasker. Jeg har haft en idé om, at jeg gerne skal kunne have hele mit liv i håndtasken og dermed ofte slæbe mig en pukkel til i indkøbsposer, lipglosses, vådservietter og alskens andet habbengut.

Men for nogen tid siden besluttede jeg, at det skulle være slut! Jeg skal ikke nødvendigvis have mit liv med på farten hele tiden, og derfor skal jeg finde mig en fiks, lækker og god clutch - dog med skulderrem, da jeg er mor, og jeg gerne skal have to hænder fri, når der skal pudses næse på farten, samles sutter op på vejen og ... og ... og ...

Jagten har været hård og intens (det er ingen spøg at være på jagt efter en god taske), men nu tror jeg simpelthen, at jeg har fundet den!

Clutchen er fra skønne Emilie Delances webshop Delance Fashion, den er i dyreprint (naturligvis), den har skulderrem, som kan tages af (yeah), og så har den en farve, som faktisk er atypisk for mig, men som jo simpelthen passer til alt!

Den er i øvrigt super praktisk lige nu, fordi den ikke er i hverken læder eller stof men derimod i imiteret læder, som sagtens kan modstå en byge eller syv.

Den fine clutch er naturligvis fyldt til randen med indkøbsposer, lipglosses, vådservietter og alskens andet habbengut, men altså ... Rom blev ikke bygget på en dag!


Clutchen kan købes på Delance Fashion til 329 kr.
ANNONCE
Clutch fra Delance Fashion, oversized frakke fra Designers Remix - Den perfekte clutch Clutch fra Delance Fashion, oversized frakke fra Designers Remix
Den perfekte clutch
Del

Seneste nyt

ANNONCE