Aniston

Den optimale ferielængde er 16 dage

Denne tid er højsæson for ski- og badeferier, men hvad er egentlig det optimale antal dage, man skal holde ferie?

16 dage i denne feriebolig? Jo tak :) - Den optimale ferielængde er 16 dage 16 dage i denne feriebolig? Jo tak :)
Det er ofte oppe til diskussion ved diverse middagsselskaber og hyggesnakke blandt venner, bekendte og kolleger. Hvad er den optimale ferielængde, hvis man helt selv kunne vælge?

Nogle vil argumentere for 8 dage, andre for fire uger. Men sandheden ligger tilsyneladende midt imellem.
 
Spørger man et bredt udsnit af danskere, så ender vi nemlig på, at 16 dage i gennemsnit er den optimale længde på en ferie.
 
Det viser en undersøgelse foretaget af ferieboligportalen SunnyRentals.com
 
Mænd er til lidt længere ferier end kvinder
Så selvom de fleste rejsearrangører tilbyder 7/8 eller 14 dage, så ligger gennemsnittet for den optimale ferie altså på de lige over 16 dage. Og mens kvinderne kan ”nøjes” med cirka 15 dages ferie, så vil mændene gerne på 18 dages ferie.
 
”En uge er for lidt for de fleste – uanset køn. Det får vi i hvert fald tit at vide. Men der er naturligvis også forskel på, hvilken ferie man er på. Skal man ligge og dase i en ferieby, så kan 7-8 dage måske være nok for de fleste. Men vil man leje sig ind i et hus eller en lejlighed med eget køkken, måske adgang til pool, egen parkeringsplads og med et nærmiljø, hvor der sker en masse, så kan man jo sagtens få både 14 og 16 dage til at gå. Herudover er det ofte billigere at holde de længere ferier, fordi man, i hvert fald når man lejer feriebolig, ofte kan forhandle sig til en bedre pris hos udlejer,” fortæller Kim Konstantin Sølbeck fra SunnyRentals.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce