Aniston

Den nøgne sandhed

Fokus på at chatte

Nu hvor der har været så meget fokus på at chatte, prøvede jeg selv. Jeg udvalgte en side med hundredevis af forskellige chatte, Ofir.dk, som jeg selv var bruger af, da jeg var 12-13 år.
Den nøgne sandhed
Jeg valgte utroligt nok navnet "Mia", som jeg selv synes er et ganske almindeligt pigenavn. Jeg ville have svar på nogle spørgsmål: Sidder der virkelig så mange stoddere derude? Og vil det simple navn, "Mia" få nogen reaktion hos chatterne?

Da jeg selv var ung og naiv, chattede jeg en hel masse. Tit på Ofir, som dengang hed Forum. Jeg snakkede med mange mennesker, og jeg blev lidt hooked på det. Dengang vidste jeg godt, at der var farer i det, og jeg afslørede aldrig noget om mig selv. Det turde jeg simpelthen ikke.

Det var sjovt og hyggeligt, men der var da også underlige mennesker, der skrev til en. Jeg tror bare, jeg ignorede det. Jeg husker i hvert fald ikke min chat-tid som noget frygteligt og stødende. Men hvordan er chat-virkeligheden egentligt?

Jeg valgte nogle forskellige rum at logge ind i under henholdsvis "Business chat", "Generel chat" og "Sex og Score chat", for at finde ud af, hvad folk skriver, når man bare logger ind og sagtens kunne være en 15-årig pige, der ikke kender til den nøgne sandhed om chatten.

Det skal siges, at jeg ikke på noget tidspunkt skrev noget, når jeg loggede ind i rum, jeg ventede blot og så, om der var nogen der skrev.

Jeg startede med det frække. Under "Sex og Score chat" loggede jeg ind i rummet, "Kinky". I dette rum kom der allerflest "hilsner" fra chattere. Her er et lille udvalg af dem, der skrev til mig:

hotguy : (til Mia) hej Mia, er du optaget
lærer 42 m sj : (til Mia) Hej Mia
Fyr26nsj: (til Mia) hej søde.. hvem er du så??
M40 sgr slavinde : (til Mia) Hej Mia, din dejlige tøs
ydmyg tøs søges : (til Mia) Tør du chatte, Mia?
tattoo : (til Mia) hejsa.. søger du så herinde?? :-)
HårdMsgrVilligSO : (til Mia) Hej Mia
Prinsen : (til Mia) er du en rigtig Prinsesse?
lightfly : (til Mia) 190 8 2blå øjne og kort mørkt hår - vil du snakke med mig?*SS*
Oliver : (til Mia) hejsa... :)
Black Man sgr Q : (til Mia) Hejsa og velkommen til*S*
Fyr32sgr.ungtøs : (til Mia) Hej Mia - er du min frække chattøz? *SF*
ungt jern : (til Mia) har du lyst til en fræk chat med en ung fyr?
Oliver : (til Mia) frisk på en chat? :)
fræk fyr 27cam : (til Mia) hej søde
M+DildoSøgerTLF6Q : (til Mia) davs
Peter : (til Mia) lyst til lidt chat...
Oliver: (til Mia) Lyst til en fræk chat? *SF* (Oliver blev ved.)
ANNONCE
Den nøgne sandhed
At nogen kunne tro, at en pige ville finde navnet, "HårdMsgrVilligSO" tiltrækkende og gerne chatte, forstår jeg ikke. Men hver sin smag.

Der kom dog ikke noget fuldstændig stødende, men det kunne det nok let have blevet til, hvis jeg havde skrevet tilbage.

Det mest stødende var nok:
Fyr32sgr.ungtøs : (til Mia) sidder og drømmer om dig mens jeg leger m. min dejlige stive pik *SF*

Jeg kunne ikke lade være med at svare:
Mia : (til Fyr32sgr.ungtøs) samme her

Nå, videre. Rummet "Fyr/fyr" var ikke scorevenligt for en pige med navnet Mia. Kun hr "vil du har 21cm" skrev hej til mig.

Herefter ville jeg prøve en almindelig chat. Under "Generel chat" ville jeg ind på 18-20 år. Her var alle rum fyldte, 40 ud af 40 på hver chat. Der gik cirka 10 minutter med at prøve at komme ind, før det lykkedes.

I mellemtiden undrede jeg mig over folks navne. Når jeg som "Mia" får en hel masse seksuelle henvendelser, hvad gør "Ydmyg tøs 18" så ikke?

Inde på 18-20 år var folk også ganske høflige, og aldersgrænsen på 15 år virker fornuftig nok. Man bliver ikke overfaldet af tilbud og beskrivelser af personlige kropsdele, men bliver mødt af venlighed. Sådan da. Sød fyr m/cam_18 : (til Mia) Hej vil du chatte med en sød og sexet fyr???

Der var også nogen, der sad klar med en lille novelle på copy/paste. Dette fik jeg 10 sekunder efter, jeg var logget ind:

Frisk_Fyr : (til Mia) Aloha senorita... Kunne du have lyst til en chat på sådan en kedelig fredag? Jeg keder mig lidt, så jeg håber at du vil svare... Ellers må du have en god aften...

sød kuder fyr : (til Mia) heyy søde chatte over msn så tilføj mig på [email protected]????

I dette rum skete der intet. Og jeg ville have dirt, så jeg skrev "MMMMMMMMMMMMM" i det offentlige forum for at få en reaktion. Det er jo ikke mit ansvar om folk forbinder "Mmm" med Marabou eller noget helt andet, som jeg er sikker på "ungt jern" gerne vil forklare jer.

Mia : MMMMMMMMMMMMMMMMMM
Herefter:
anders 321 : (til Mia) hejsa
anders 321 : (til Mia) hvorfor MMMMMMMMMMM? hiii
kenny : (til Mia) lokkes til en chat?
ham dér : (til Mia) hmm hmm ?
Jensr: (til Mia) Hej søde *S*
sød Afrikan fyr : (til Mia) hey

Ikke nok reaktioner. Generel chat, 20-30 år:
marcus : (til Mia) hej
Sportyfyrkb : (til Mia) hejsa, lyst til en chat med mig?
PeterKbh : (til Mia) Hej, lyst til en chat?

Så prøvede jeg "Business Chat". Når der sker så meget i Sex og Generel chat, hvad sker der så i Business? Sidder folk virkelig klokken 23:00 fredag aften og diskuterer sagsmapper og møder?

Nej, det gør de ikke. Der var ikke en sjæl derinde, alle rum var tomme. Det er åbenbart ikke det, folk gider.
ANNONCE
Den nøgne sandhed
Nu kunne jeg så komme med en stor og lang konklusion om, hvor farligt det er at chatte. Men vi ved jo alle sammen det hele. Vær fornuftig.
Der er sat aldersgrænser på de fleste gode chatte, og det er der en grund til. Log ikke ind som 15-årig i en chat, der ikke er beregnet til din aldersgruppe. Ellers er det på eget ansvar - og man kan altså godt blive overrasket over, hvad folk afslører om sig selv, før man overhovedet har hilst på hinanden.

De folk, der leder forskellige chatte, gør deres bedste for at sikre unge menneskers sikkerhed, men der er grænser for, hvor meget de kan gøre. Det er op til én selv, hvor sikker man vil være.

Så er der altid spooky-faktoren: Er det virkelig en pige på 18 år, der hedder Mette, som skriver til mig? Eller er det min 59-årige nabo, John med fuldskægget?

Jeg tror, at man skal være lidt hård på ydersiden for at kunne chatte alene. På chats er det tit fantasi, og det hele er et show. Folk lægger deres sande identiteter på hylden, og der er ofte ingen grænser. Man skal ikke stole på nogen overhovedet. Du skal være klar på at blive kaldt nogle underlige ting. Jeg blev kaldt prinsesse og sexet chattøz. Gylden mellemvej, tak?

Jeg kom også frem til, at det ikke er en god idé at komme til at tænke over folks navne på chats. Altså "M+DildoSøgerTLF6Q": En mand og hans dildo, der søger en telefon? Hvad laver du så på en chat?, kom da ud i sonofon butikken altså.

Og så har jeg lige et par personlige hints til chattere: *S*, *SF* og Z (KnuZ, sødtøZ) er ovre. Drop det nu og skriv som voksne mennesker. Og så er det altså bedre bare at være sig selv og skrive "Hej" end at beskrive ting på sig selv og komme med forslag. 

Mia: Over and out.

jesperkbh1 :
Hmmm ok Mia
hanhundslave : vuf Mia
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce