Aniston

Den nøgne ridder

Om at turde at være sig selv

Endelig er den kommet på dansk. En selvudviklingsbog brugt af skoler og psykologer, der har opnået kultstatus i en række lande.
Den nøgne ridder
Den nøgne ridder er en fortælling om stolthed og grådighed. Historien er fortalt med en historie for børn, men med ord for voksne. På den måde rammer den ind til den kerne af stolthed vi alle bærer indeni, og prikker til en masse hverdags problematikker, vi alle tager for givet.

Jeg tør næsten vove og påstå, at alle vil kunne genkende sig selv en lille smule i den stolte ridder, der sætter familie og sig selv til side, for at glemme sine problemer, og se stor og magtfuld ud i andres øjne.

Denne ridder får dog hjælp, da han pludselig ikke kan tage sin rustning af, og skal igennem nogle udfordringer. Deriblandt;

Stilhedens slot, indsigtens slot samt viljens og vovemodets slot

Hvor han skal lære sig selv at kende, før han kan fortsætte den hårde vej. Dog med et stykke rustning mindre, for hvert skridt han tager mod sit rigtige jeg.

Den nøgne ridder er skrevet af Robert Fisher, en amerikansk og anerkendt manuskript forfatter der bl.a. har skrevet tekster til mange berømte komikere. Deriblandt Groucho Marx og Bob Hope. Derudover har han skrevet manuskripter til en lang række tv- og radio shows.

Den nøgne ridder er udgivet af Bazar d. 18/3-09, er på 110 sider og koster i vejledende udsalg 135,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt