Aniston

Den nemmere vej til en sundere livsstil og til vægttabet

Allévo kan være valget, hvis livet skal være lidt sundere - eller de ekstra kilo skal tabes.

Så blev det efterår og tid til at bure sig inde med tæpper, dyner og slik og chokolade i sofaen. Men jeg vil gøre det anderledes i år! Jeg vil stadig nyde de kølige og regnfulde aftener under dynen, men jeg vil ikke spise mig en pukkel (og mave samt halv vinterdepression) til i slik og chokolade.

For nylig blev jeg nemlig introduceret for Allévo, som nok er bedst kendt som producent af slankeprodukter. Men når man ikke nødvendigvis vil tabe sig hverken 10 eller 20 kilo, kan man faktisk også forfalde til produkterne, som er både nemme og det sunde alternativ til en Mars bar eller en plade Marabou.

Allévos produkter er nemlig også små måltidserstatninger, der fint kan tilfredsstille den søde tand. Men som, i modsætning til eksempelvis en chokoladebar, mætter i længere tid, og som desuden indeholder en lang række næringsstoffer.

Det gør dem ikke nødvendigvis mindre kalorieholdige end chokoladen, men det gør, at man ikke kan spise så store mængder, som man kan af alt det sukkerholdige nede fra kiosken.
ANNONCE
Min favoritbar fra Allévo er den nye laktosefri müslibar med chokolade, havsalt og mandler. - Den nemmere vej til en sundere livsstil og til vægttabet Min favoritbar fra Allévo er den nye laktosefri müslibar med chokolade, havsalt og mandler.
Allévos barer og shakes er meget nemme at bruge som mellemmåltid, uanset om man lige skal have stillet den lille sult derhjemme, eller når man er på farten. 

I og med at de mætter mere end så mange andre snacks og drikke, er de gode at have med, hvis man eksempelvis ved, at man ikke kommer forbi andet end bagere med snegle og romkugler, når man er på søndagstur med familien.

Og der findes faktisk barer og shakes til enhver gane.

Min favoritbar er den nye laktosefri bar med chokolade, mandler og havsalt. Den smager som en müslibar. Men i modsætning til en almindelig müslibar, kan Allévos bar faktisk erstatte et helt måltid.

Barerne findes også i en Strawberry Cheesecake-variant, som er tilsat lidt lime, samt en Allévo Blueberry Bar med blåbær og yoghurt overtræk.

Herudover findes en bar med både mælkechokolade og mørk chokolade.

Den mørke chokolade forfaldt jeg til en aften, hvor jeg var lækkersulten. Men jeg måtte give op efter blot tre bidder, fordi jeg var så mæt allerede! Det var aldrig sket med en Snickers eller Mars ...
ANNONCE
Chocolate Flavour Drink fra Allévo er klart en af favoriterne blandt Allévos produkter. - Den nemmere vej til en sundere livsstil og til vægttabet Chocolate Flavour Drink fra Allévo er klart en af favoriterne blandt Allévos produkter.
Allévos shakes findes i både brikker, som vi kender dem fra bl.a. juice, og som pulverblandinger, der skal blandes op med enten vand eller mælk.

Jeg synes, de færdigblandede shakes er både nemmest og smager bedst. Men vil man erstatte flere måltider dagligt med Allévos produkter, kan jeg sagtens se, at pulverblandingerne er både billigere og bedre at bruge.

Allévo shakes findes i rigtig mange varianter. De færdigblandede findes som en laktosefri Kaffe Latte Drink, en Chocolate Flavour Drink og en Forest Fruit Smoothie, som smager ret meget som en drikkeyoghurt.

Dem, man selv skal blande og shake sig frem til, findes bl.a. som Chocolate Flavour Milkshake, som skal blandes med minimælk, og som Chocolate Flavour Shake, som skal blandes med vand. Smagsforskellen på de to er ikke så voldsom, så om man skal vælge den ene eller den anden afhænger af, hvor mange kalorier man vil (eller ikke vil) indtage.

Allévo opererer nemlig med to forskellige typer programmer, VLCD (Very Low Calorie Diet) og LCD (Low Calorie Diet), som jeg har forsøgt at forklare i faktaboksen neden for.
ANNONCE
Det er nemt lige at hapse sådan et par fiberpiller, når man står op. Det dæmper sulten, så man ikke starter dagen med at fylde maven for meget op. - Den nemmere vej til en sundere livsstil og til vægttabet Det er nemt lige at hapse sådan et par fiberpiller, når man står op. Det dæmper sulten, så man ikke starter dagen med at fylde maven for meget op.
Men man behøver altså ikke som sådan at være på kur for at få glæde af Allévos produkter. Det er jeg ikke, men jeg forsøger at spise sundt og næringsrigt, hvilket Allévo lige nu hjælper mig til.

Havde produkterne smagt rædselsfuldt, havde jeg ikke gjort det, men det gør de slet, slet ikke. Flere af dem falder faktisk lige i min smag, og på supperfronten kan jeg eksempelvis varmt anbefale Allévos Carrot, Sweet Potato & Chili Soup - mums!

Har jeg tabt mig? Tja ... Lidt ... Men det er ikke målet, og de par kilo kunne jeg også have tabt på så mange andre måder.

Målet er i stedet at komme sundt igennem efteråret og vinteren, hvilket Allévo, sammen med almindelig sund kost, ekstra vitaminer, søvn og dejlige stunder med venner og familie, kan hjælpe til.


Hvis du vil vide mere om Allévos produkter, have tips til kostomlægning etc., kan du finde masser af info og gode tips på Allévos Facebookside.

Hvis du i øvrigt vil vide mere om større vægttab med Allévo, kan du læse med hos bloggeren Lise Emilia, som har tabt mange kilo vha. Allévo-metoden. 
ANNONCE
Allévometoden
Allévometoden er en kombination af effektive vægttabsprodukter og en vægtcoach, der hjælper brugeren til en sundere livsstil ved at holde styr på kalorieindtaget, motion samt giver gode råd.

For at gøre det overskueligt er Allévos tilgang til et effektivt vægttab og livsstilsændring inddelt i tre faser afhængigt af ens BMI.

Kick Start: I denne fase erstattes alle dagens måltider med fem breve Allévos shakes. Denne fase må maksimalt vare tre uger. Alle produkterne er nøje sammensat med de næringsstoffer, som ens krop har brug for hver dag – dog med et lavt kalorieniveau. I denne fase vil der opleves et hurtigt vægttab, som virker motiverende. Anbefales primært til personer med et BMI over 28.

Vægttab: Vægttabsfasen går ud på, at man spiser almindelig mad i kombination med Allévo-produkterne. I denne fase introduceres tallerkenmodellen, som gør det let og overskueligt at sammensætte et sundt måltid mad. På Allévos hjemmeside er der opskrifter og tips til, hvordan man sammensætter et fornuftigt program for at opnå et vægttab.

Balance: Når man har opnået den ønskede vægt, er man nået til balancefasen. I balancefasen skal man fortsætte den sunde livsstil, som man begyndte på i vægttabsfasen, men øge kalorieindtaget. Tallerkenmodellen er stadig ideel at bruge. Allévo kan i denne fase bruges som et godt og effektivt supplement til f.eks. mellemmåltider, eller hvis man er på farten.


VLCD vs. LCD:
Allévo har både produkter til Very Low Calorie Diet (VLCD) og Low Calorie Diet (LCD).
 
VLCD-produkter har generelt et meget lavt kalorieindhold og er beregnet til ernæringsmæssig behandling af moderat til alvorlig fedme. Den benyttes i Kick Start-fasen, hvor fem breve erstatter hele ens kost i op til tre uger ad gangen. Med Allévos VLCD-produkter får man det laveste kalorieindtag, på kun 550-580 kalorier. En VLCD-kur giver et hurtigt vægttab, som er med til at øge motivationen for at fortsætte. Fem breve af Allévos VLCD-produkter giver alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som kroppen har behov for hver dag.
 
LCD-produkter bruges som kosterstatning til vægtkontrol. I Kick Start-fasen skal man spise fem breve dagligt i op til tre uger og får dermed et kalorieindtag på kun 1060-1080 pr. dag. Allévos LCD-pulver skal blandes med minimælk, og med fem breve om dagen, er man sikker på at få de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Med en Kick Start på LCD-pulver vil man ligeledes opleve et stort vægttab, der kan motivere til at fortsætte vægttabet. Vægttabet vil dog ikke gå lige så hurtigt som en VLCD-kur, men det vil stadig være muligt at opnå den samme målvægt. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce