Aniston

Den korte ungdom

Parmiddage og unger!

Jeg sad her den anden dag blandt nogle venner, og pludselig går det op for mig, at jeg snart er den eneste, som ikke har kæreste på igennem flere år. Størstedelen af mine venner er ved at flytte sammen, nogle er ved at få børn, andre har fået, nogle gift, andre forlovet.
ANNONCE
Den korte ungdom
Hvad sker der med ungdommen? Min omgangskreds' alder ligger fra 19 til 25 år. Når jeg sidder sammen med dem og snakker om, hvor meget jeg gerne ville ud og rejse og læse en hel masse studier, kigger de efterhånden underligt på mig! Bemærkninger om, jeg ikke snart skal finde en og slå mig ned, flytte sammen med en og så videre, bliver der flere og flere af. Jeg føler mig efterhånden som en sjælden abe, når jeg sidder til alle de forpulede par-middage, hvor jeg selvfølgelig er alene! Men til mit forsvar så er jeg altså alene ved valg!

Hvorfor fanden skulle jeg slå mig ned nu? Jeg er 20 år gammel, og jeg vil da nyde mit liv! Hvorfor har folk så travlt med at blive "voksende"? Hvad er der sket med samfundet siden flere og flere unge, hvis ikke teenagere, får børn så tidligt?

Hvorfor er der nu noget galt i ikke at rende rundt og tænke på børn og bleer hele tiden og en mand, som ikke tager opvasken?

Børn nu og her og alle vegne

Jeg har en veninde, som rent faktisk ikke er mere end et år ældre end jeg, og single som bare fanden, men alligevel så render hun rundt og drømmer om små unger med mælk i hele hovedet, faktisk så vildt at hver gang hun møder en fyr, så siger hun næsten med det samme, "Jeg vil snart havde børn!". Hmm hvorfor mon hun er single? Hun er en dejlig pige, men jeg forstår det ikke!

Er det kun mig, som er den overbevisning, at 20 eller 21 år ikke er at være gammel? At man ikke behøver at havde børn liiige nu? Det er kommet så vidt at flere af dem faktisk prøver at sætte mig på dates, jeg har nu ikke problemer med at finde en fyr, jeg har bare problemer med at finde mig i en fyr!
ANNONCE
Den korte ungdom
Alt for kort ungdom

Handler det hele om at børn bliver teenagere hurtigere, og teenagere hurtigere voksende, og voksende hurtigere gamle? Har samfundet så travlt, at vi ikke kan nå at nyde den allerede al for korte ungdom?

Kald mig bare blondine og hvad der ellers hører der til, men jeg forstår det simpelthen ikke!

Tingene går for stærkt, hvorfor ikke bare nyde? Pensionens-alderen kommer nok, og der skal man vidst heller ikke regne med for meget nydelse. Men hvornår er det så ok at være, tilstede nu og her?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce