Aniston

Den første gang

Den første gang er den, som man altid vil huske

Den første gang
Hvad end du har oplevet din første gang eller endnu har den til gode, har du sikkert skænket den en tanke eller to... Om du mindes den med glæde eller væmmelse, eller om denne oplevelse virker, som det mest fantastiske eller endda rædselsfulde i dine tanker, det er så vidt forskelligt, heldigvis!

Alle har en forskellige oplevelse af deres første omgang sex. Det er en af de ting, som alle har overvejet et stykke tid, før de faktisk får det afprøvet.

Hvordan vil det føles? Vil det være godt? Det skal bare overstås! Vil jeg nyde det? Vil min partner? Er det en romantisk oplevelse? Hvor godt skal jeg være forberedt? Kan man overhovedet forberede sig? Vil vedkommende elske mig mere eller mindre?

Pigerne:

De fleste piger har en masse følelser forbundet med deres første gang De drømmer om, hvor smukt og perfekt det vil blive - specielt hvis de har en kæreste, som de er meget glade for.

At det sjældent kan leve op til disse meget romantiserede tanker, er vel næppe en hemmelighed.

Det gør ofte ondt, eftersom at ingen af de unge parter har helt styr på, hvad de laver, og det er de færreste drenge i den alder, der tænker på at give hende godt med forspil, så hendes underliv har bare en lille chance for at klargøre sig til denne "store" oplevelse...

Drengene:

De fleste drenge har det så modsat af pigerne.

Sex debuten er noget der bare skal overstås hurtigst muligt (det bliver den som regel også), så de kan prøve igen og igen.

Det gør ikke ondt på dem, de er en del heldigere stillet end pigerne, og de får da lidt ud deres første gang.

Som regel er det heldigt for pigen på et eller andet plan, hvis det også er hans første gang, da det næppe vil nå at gøre ondt særligt længe...
ANNONCE
Den første gang
Den første gang vil altid være en oplevelse man kan huske, men mindre man har været på så fuld eller lignende, at man intet kan huske, og den du deler oplevelsen med vil også have en eller anden form for betydning.

Men en virkelig fantastisk oplevelse er det sjældent.

Hvem har ikke hørt små anekdoter fra vennekredsen om meget uheldige oplevelser med den første gang? De er lidt oftere hørt end de romantiske.

Der vil altid være mange spørgsmål og tanker om dette emne i folks hoveder - både før og efter; men i disse tider kan man godt nogen gange overveje om nutidens "unge" rent faktisk tænker inden de springer ud af barndommen, og ind i ungdommen?

Mange debuterer tidligere og tidligere, men hvorfor? Hvad er det, der gør sex så interessant og tillokkende, når man stadig er et barn?

Er det virkelig noget at stræbe efter? Og har de egentligt tænkt over mulige konsekvenser?
ANNONCE
Del

Seneste nyt