Aniston

Den falske fornøjelse

Den store orgasme er nogle gange langt væk, og mange vælger i stedet at fake

At fyre en hvid løgn af i ny og næ er for mange acceptabelt, men hvad når det gælder sex. Er det i orden at fake en orgasme for at tilfredsstille sin partner, og er det måske ikke bare ris til egen røv hvis det bliver en vane?
Den falske fornøjelse
En god løgn- eller en hvid løgn som det mere populært hedder - er blevet noget vi i dag omgåes lettere og lettere. En hvid løgn er i mange af livets forhold blevet acceptabel, også når det gælder et så intimt forhold som sex.

For at kvinder og endda nogle gange mænd simulerer er ikke en hemmelighed. Ifølge ekstrabladet.dk viser en britisk undersøgelse at op mod 30 procent af de adspurgte kvinder har snydt med orgasmerne i løbet af samtlige deres forhold. Undersøgelser afslører også, at 19 procent af de britiske mænd på et eller andet tidspunkt har simuleret en udløsning, og at det blandt de unge mænd - det vil sige de 18-34-årige - har hele 42 procent snydt deres kvinder.

Løgn avler løgn
Spørgsmålet er om det i slutningen af et samleje er i orden at fake en orgasme, hvis man ønsker at tilskynde partnerens ihærdige indsats? Eller om det er forkert at tage ham ved næsen, selvom det er for hans skyld? Eller hvad der nok er værre, ødelægge det for en selv som sexologen Joan Ørting på ekstrabladet.dk påpeger.   

"Det største problem med at spille skuespil i sengen er, at det kan blive en vane, som det er svært at komme ud af. Hvis det bare sker en sjælden gang - for eksempel i forbindelse med one-night stands - betyder det mindre. Kvinderne skal bare sikre sig, at de ikke havner i en ond cirkel, hvor de - for at gøre manden glad - ødelægger det for sig selv."

En lille hvid løgn gør da ikke noget - eller hvad? Umiddelbart nej, men at lyve, og så om noget så intimt som sex er, det må ens selvrespekt da lide under? Hvad er dit forhold til din partner værd, hvis det er baseret på løgne, og en løgn kommer også sjældent alene.

Den lille hvide løgn i sengen kan ende med at vokse sig til andre områder i jeres forhold, så du måske bilder dig ind, at det er i orden at "låne" pengene der ligger på hans sengebord, eller kysse lidt med ham fyren fra dit studie.

Selvom det måske er sat lidt på spidsen, tror jeg at en løgn sjældent kommer alene. For når man først er begyndt, og ens samvittighed ikke er ren, lærer man at leve med det. Men forhåbentligt vil det være for anstrengende i længden at gå rundt med en rygsæk fyldt med løgne, og sandheden vil synes mere tiltrækkende.  

Hvad med dig, har du fyret en lille hvid løgn af i sengen for at tilfredsstille din partner og hvorfor? Og til fyrene, har I taget en kvinde i at fake?
ANNONCE
Del

Seneste nyt