Aniston

Den elektroniske vagthund

Vagthunden, der aldrig skal fodres

Nu er det slut med at være bange for at være alene hjemme. Slut med at vågne op om natten på grund af mystiske lyde fra stuen. Slut med at skulle stå op om morgenen for at gå tur med vagthunden.
Den elektroniske vagthund
Den nye elektroniske vagthund kræver ikke foder eller luftning. Den er ideel, hvis man bor i en lille lejlighed for det eneste den behøver, er en stikkontakt samt en lille bevægelse fra en indbrudstyv, og vupti så bliver den lille maskine forvandlet til en glubsk, gøende vagthund.

En indbygget variabel bevægelsessensor, aktiverer en voldsom hundegøen. Der er to varianter: en almindelig hundegøen og en med hundegøen efterfulgt af en vedvarende sirenelyd.

Sensoren reagerer overfor den mindste bevægelse i en 80 graders bred vifte, ud til ca. 8 meter. Og selv om der er tykke døre og vægge, så vil dette ikke være noget problem for den effektive sensor.

Så nu er det blevet væsentligt sværere at være indbrudstyv eller uindbudt gæst!

Udover en glubsk vagthund, så indeholder den elektroniske vagthund også to andre funktioner af mere fredelig karakter. Ved bevægelse i sensorens område kan den sættes til at afspille hyggelig skovlyde eller den kan indstilles til en konstant afspilning af skovens lyde såsom: fuglekvidder,

rislende vand og frøernes kvækken.

Det er DSR Scandinavia der har lanceret denne nye elektroniske alarm- og gæstemelder i Danmark og via Adventure Shop, kan man både læse mere om alarmen og lytte til de nævnte funktioner.

Hvis du vil vide mere om vagthunden kan du kontakte

Svend-Erik Gottlieb

Mobil: 26 12 40 00

E-mail: [email protected]

Se eventuelt : Adventure Shop
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce