Aniston

Den dummeste Facebook-side?

Findes der mon en gruppe, som man ikke kan tilmelde sig på Facebook?

Som bruger på Facebook modtager man ganske ofte invitationer til at joine
Den dummeste Facebook-side?
At Facebook er effektiv tidsfordriv er alment kendt.

Der huserer næsten dagligt historier i pressen om, at unge ikke får læst til eksamen, at par ikke længere dyrker sex, at folk ikke passer deres arbejde.

Hvorfor? På grund af Facebook naturligvis!

Og jeg skal slet ikke være hellig. Jeg tjekker også ganske ofte hjemmesiden med de mange daglige opdateringer, netværksmuligheder og ikke mindst snage-chancer. Men nogle gange støder jeg ganske enkelt på sider, jeg slet slet ikke forstår.

WHY?
Jeg kan godt forstå, at man er fan af eksempelvis en fanside for et band. Det giver mulighed for at vise dine venner, at du er fan af bandet, og du kan følge med, når bandet udgiver nye numre eller tager på turné.

Jeg kan også godt se pointen i at vise din omverden, at du godt kan lige et produkt, eller foretrækker Liberal Alliance. So far so good.

Men nogle gange bliver jeg inviteret til grupper, der sætter en undren i gang... Der er ganske enkelt nogle Facebook-sider, som jeg ikke forstår. Hvad er deres eksistensberettigelse? Hvad skal vi med dem?

Tag nu sider som:
"Den dag en dildo kan slå græs, er mænd en truet dyreart !!"
"For alle oz der har gjort noget pinligt mens vi var fulde ;P" (Denne gruppe burde en ganske stor del af Facebook-folket nok være medlem af!? red.)
"Jylland vs Sjælland hvem når først 50.000 (Jyllands side)"
"Let's try to gather all facebook members in one group! is it possible?"
"Det kan godt være han/hun ikke er flot, men det er det indre der tæller!"

Hvorfor?

Ligger du inde med den gyldne indsigt omkring disse sider, så skriv gerne! Skriv også meget gerne, hvis du selv er blevet inviteret til grupper, som du undrer dig over.

Join in :-)
ANNONCE
Del

Seneste nyt