Aniston

Delance Fashion

På besøg i en verden af mode, glitter og inspiration.

Forleden var jeg på besøg hos smukke Emilie, som står bag Delance Fashion, og som er lidt af en entrepreneur med både blog, shop, community, stylingsans og meget mere!

Hun er en beundringsværdig kvinde, der oven i købet har et show room, der er fyldt med (næsten) lige så beundringsværdige ting.

De fine sager henter Emilie selv hjem fra den store verden. Og hvert stykke tøj, smykke eller accessorie er håndplukket af Emilie selv.

Jeg blev blandt andet smask-forelsket i en fin dyreprint-cardigan med cool pink detaljer og et par super fine slange-øreringe, der passer perfekt til sæsonens trend, som handler øreringe med blikfang!

Generelt kunne jeg have taget det meste af Delance Fashion show room'et med hjem ... Men jeg nøjedes primært med at tage en masse billeder af lækkerierne.

Delance Fashions webshop er der endnu flere fristelser.
ANNONCE
Så fin cardigan i uld og mohair-miks med masser af kant! - Delance Fashion Så fin cardigan i uld og mohair-miks med masser af kant!
Zzzznakey til ørerne findes i både denne, oxiderede, udgave og i gylden. - Delance Fashion Zzzznakey til ørerne findes i både denne, oxiderede, udgave og i gylden.
Del

Seneste nyt

ANNONCE